2777
2789
عنوان

ترخدا کمک کنید کسی بود تو سونو بگن سر بچه اسکافوسفالی هست😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4028 بازدید | 109 پست

من الان برات سرچ کردم میگه بعدا راه حل داره که خودت اصلاحش کنی

مثلا نحوه خوابوندن بچه رو بالش یه کلاه مخصوصم هست که سرش کنی به مرور جمجمه اش فرم طبیعی پیدا می کنه نگرانش نباش

عزیزم خواهر من بعد از ۱۳ سال باردار شد، همین بهمن ماه هفتع ۳۵ بود رفت سونو آخر، سونوگرافی دکتر صدری تو تهران خیلیم معروف بهش گفت جنین رشدش دو هفته عقبه و دور سرش کوچیکه رشد نکرده. خدا ازش نگذره ایشالا خواهر من فقط گریه میکرد. رفت پیش دکتر برا بارداریهای پرخطر اون خودش مجدد سونو کرد گفت اصلا مشکلی نداره. سر خواهر منم کوچیکه. گفت به خودت رفته. الانم به دنیا اومده ماشالا سالم. اصلا نگران نباش. هیچی نیس.اگه سر همسرت یا خودت بزرگه به شما رفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش بابا کلا توسونوهای آخربارداری یامیگن سربچه کوچیکه یامیگن بزرگ  اصلا اهمیت نده بخودت ...

ممنون از همدردیت من مشکلی با کله گنده بودنش ندارم

نکنه مشکل مغزی داشته باشه

اصلا معنی اسکافوسفالی چیه😭😭

خدایا میدونم به موقع میرسی
اون که اره زیاده ولی نوشته طبیعی هست باز یه جایی از سونو نوشته اسکافوسفالی سرچ زدم نوشته ملاج بچه ...

اگ اونو دوهفته زده رشدش جلوتره برا خواهر منم تو سنوهاش جلوتر بود رشدش اصلا هيچ کدوم از اعضای بدنش تو يه رنج نبودن همشو يه هفته تا دو هفته بينشون اختلاف بود

عزیزم خواهر من بعد از ۱۳ سال باردار شد، همین بهمن ماه هفتع ۳۵ بود رفت سونو آخر، سونوگرافی دکتر صدری ...

ممنون عزیزم ابشالله خدا حفط کنه بچه خواهرتو

خدا کنه برامنم همین باشه برام دعا کنید ترخدا

اگ اونو دوهفته زده رشدش جلوتره برا خواهر منم تو سنوهاش جلوتر بود رشدش اصلا هيچ کدوم از اعضای بدنش تو ...

الان بدنیا اومده؟؟ خوبه همه چیش؟؟

من اطلاعی ندارم عزیزم فقط برات ایه الکرسی میخونم .اینجوری ک دوستان گفتن انگار مشکلی نیس

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
الان بدنیا اومده؟؟ خوبه همه چیش؟؟

اره نميدونم توبيمارستان ک چيزی نگفتن بهش اما خواهرم خودش کلش بزرگه شايد ب اون رفته واس اون زده اتفاقا قدش 49 بود با وزن3 کيلو دنيا اومد هفته37

ریسک نکن دوباره سونوبده وپیگیر باش من اطلاعی ندارم راجع بهش ولی خواهردوستم‌یادمه که بهش گفته بودن بچه ش کله ش بزرگه وبایدسقط بشه رفته بودیه دکتردیگه وپدرشودیده بودگفته بودنگران نباش شبیه باباشه ودوباره سونوداده بود ماشالله پسرش به دنیااومدخیلی درشت بود کپ‌باباهه بود ولی پیگیرباش خدانکرده اگه‌مشکلی بود قبل دنیا اومدن‌ درست شه یا...انشالله هیچی نیست

☹☹
من هیدرو سفالی شنیدم اما این و نه .. عزیزم استرس نده بخودت ان شا ءالله دوباره سونو رفتی درست میشه&n ...

ایشالله خدا کنه 

مرسی بابت دعات

اخه تو نت زده غیرشایع😭😭

ممنون از همدردیت من مشکلی با کله گنده بودنش ندارم نکنه مشکل مغزی داشته باشه اصلا معنی اسکافوسفالی ...

ینی بچت کله گندس عین دخملی من🤗🤗🤗

خیلیم خوجل میشن کله گنده ها

فقط زایمان طبیعی باشی یکم دردش شدیده