2777
2789

سلام

من رژیم لاغری گرفتم از وقتی گرفتم

ی وقتایی سرگیجع میگیرم چشمم ب مدت ی دقیقه سیاهی میره بدنمم یخه

خیلی نگرانم امشب حتی گریه کردم

و کم خونیم دارم یکم

مشکل چیه

توروخدا کمکم کنین نگرانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر برو یه آز کامل بده ببین مشکلی نداری؟به همون دکتر هم برنامه رژیمت رو نشون بده😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

ویتامینات کم شده مخصوصا ب6،کم خونی هم که داری قرص بااب زیادبخور ،برنج ونون یکم بخور این رژیمای غیراصولی خوب نیست ضعف بینایی میگیری 

من دیگرنمی نویسم حسرت،میکشم حسرت...!هرانچه خواستمو نشد،دیگه به هیچ چیز اعتقاد ندارم 
ویتامینات کم شده مخصوصا ب6،کم خونی هم که داری قرص بااب زیادبخور ،برنج ونون یکم بخور این رژیمای غیراص ...

دقیقا میترسم بیناییم مشکل جدی براش پیش بیاد اگ ب خودم برسم امپول ویتامین بزنم اوکی میشم؟

دقیقا میترسم بیناییم مشکل جدی براش پیش بیاد اگ ب خودم برسم امپول ویتامین بزنم اوکی میشم؟

اره خوب میشی نگران نباش این همه زحمت کشیدی ازاین به بعد خودتو تقویت کن تحرکم داشته باش که چاق نشی گوشت،تخم مرغ ،سبزیجات مصرف کن 

من دیگرنمی نویسم حسرت،میکشم حسرت...!هرانچه خواستمو نشد،دیگه به هیچ چیز اعتقاد ندارم