2777
2789
عنوان

پریود بی نظم

100 بازدید | 19 پست

سلام خانما خوبین من پریودم بی نظم بود دکتر سونو نوشت و همه چ خوب بود به مدت سه ماه برام مدروکسی تجویز کرد.ماه دوم که خوردم و پریود شدم الان امروز روز۱۰سیکلم بود ک باز پریود شدم علتش چی میتونه باشه?خیلی نگرانم ممنون میشم پاسخ بدین

پریود یا لک؟

توی اقدام نیستی؟

مهم نیست از کی حرف میشنوی_بی اهمیت به همه شک داشته باش😉✌️🤍  (زندگی پره از انتخاب و من محکم بودنو انتخاب کردم)   من کتاب زیاد میخونم،فیلم زیاد میبینم،سفر زیاد میرم ولی هنوز معتقدم که بهترین کتاب،قشنگ ترین فیلم ،جذاب ترین سفر                              همه و همه تویع نگاهِ مادرمه(:                          این جمله خیلی تکراریه ولی ارزش هزار بار خودنو داره : گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واي منم اينجوريم الانم تو مطب نشستم نوبتم شه برم ببينم چمه

لك هم روشن نيس عين قير سياهه

دوماهه كلا درحال لكه بينيم و درد پريود دارم قرص جلوگيري هم ميخورم هيييييچ اثري رو لكه بيني نداره در كمال پررويي باز مياد

الانم برم تو حتما ميام ميگم چي گفت دكتر

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
واي منم اينجوريم الانم تو مطب نشستم نوبتم شه برم ببينم چمه لك هم روشن نيس عين قير سياهه دوماهه كلا ...

وای عزیزم ممنونت میشم انشالله که طوری نیس منتظر خبرتم😯😯

جدی?توام مدروکسی میخوردی?اخه من اقدام برای بارداریم نمیتونم قرص جلوگیری بخورم

منم مث تو اولای اقدامم بود مدروکسی هم میخوردم کاملا مشابه خودت اما تا ۲ ماه قرص جلوگیری خوردم بهتر شدم  

یکاللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم برای حاجتم بفرستید

من رفتم تو دكتر معاينم كرد گفت تو واژنت خون هست بزار پريود شي بعد ازمايش نوشت با سونو گفت اينارو انجام بده بيا اگه پوليپ رحمي نداشتي برات عكس رنگي مينويسم -براي شوهرمم ازمايش اسپرم نوشت 

حالا بايد سونو برم دوباره برم اونجا ببينم جوابش چيع

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
لعنت ب هر چی قرص هورمونیه خیلیا میگن دوفاستون عالیه 

دوفاستون قبلا خوردم فقط پريود رو تنظيم ميكنه

منم مث تو اولای اقدامم بود مدروکسی هم میخوردم کاملا مشابه خودت اما تا ۲ ماه قرص جلوگیری خوردم بهتر ش ...

ال دی قبلا خوردم اون بدتر بود باز این مدرکسی یکم بهتره الان دوروزه باز شروع کردم ماه اخر مصرف مدرکسیم خداکنه دیگه منظم شه خسته شدم