2777
2789

اینجا همه از خانواده شوهر بد میگن 

سر اشپز پاپیون رو نصب کن 

ایده های عالی ،و دستور پخت ساده داره 

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خو به نظر من بستگی داره به طرفم اگه مثلا خودشون اهل ۲ جور غذا درست کردن و دسر و سوپ باشن منم مثل اونا اگه نه یه جور باشن من فقط یه زرشک پلو مرغ با سالاد همین😁

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم  پیج‌صندل و مکرومه دوستم (Arnikaa__shop)بگید از طرف نرگس معرفی شدید تخفیف هم میدن😍حتما ببینید مدلاشونو تو اینستا،~~~~میشه برام یه صلوات بفرستی؟🍃
اینجا همه از خانواده شوهر بد میگن  سر اشپز پاپیون رو نصب کن  ایده های عالی ،و دستور پ ...

اره دقیقا. من خودم قراره آدمایی رو دعوت کنم که سال ها بیچارم کردن و نفهمیدم عروس بودن یعنی چی حسرت همه چی رو دلم مونده ولی بدشونو نگفتم هیچجا. الانم بعد ۵سال اومدن حلالیت گرفتن و سعی دارم همه چیو بگذرم . مرسی بابت پیشنهادت

خو به نظر من بستگی داره به طرفم اگه مثلا خودشون اهل ۲ جور غذا درست کردن و دسر و سوپ باشن منم مثل اون ...

والا اونا از بیرون غذا میارن همیشه ولی من دوست دارم اولین بار نشون بدم کدبانوییمو . 

اره دقیقا. من خودم قراره آدمایی رو دعوت کنم که سال ها بیچارم کردن و نفهمیدم عروس بودن یعنی چی حسرت ه ...

ادمیت دیگه بحث پیش میاد 

در کل گفتم کم و بیش میبینم اینجا از خانواده شوهر خوب حرف بزنن😂😂

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 
اره میدونم چی میگین. منتظر بودم همونا بیان بگن خانواده شوهرو مگه دعوتم میکنن😂

😂😂😂😂😂