2777
2789
عنوان

بیاینننن مهریه

166 بازدید | 28 پست

من بیست سالمه با یکی سه ساله هستم عکسمم که میبینید دیگه تو پروفایلم ظاهرمم خوبه این اقا چون تو خانوادشون طلاق داشتن چشمشون ترسیده میگه بیشتر از ۱۴ تا سکه نمیندازم خیلیم دوسش دارم خیلی نمیدونم قبول کنم یا نه دو دلم موندم چیکار کنم پنج شنبه میان خاستگاری خانوادمم ۱۴ تا رو به هیچ وجه قبول نمیکنه اما پسره میگه ما بیایم اونجا بیشتر از ۱۴ تا شه بحث میشه و ممکن این وصلت صورت نگیره بخدا موندم چیکار کنم

بحثم بشه 

ب خانوادت بگو یک کلام باشن

اخرش قبول میکنن

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا ؟ اخه اونم خیلی محکمه در برابر مهریه پایین تازه میگفت ۵ تا من کردم ۱۴ بزور

اره عزیزم 

اگه دوستت داشته باشه قبول میکنه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بعضيا واقعا از مهريه ميترسن ،شرايط منم اينجوري بود خانوادش كه اصلا كاري نداشتن ،همسرم خودش راضي نميشد بع ١٤تابيشتر خيلي پرروعه 😂اخرشم بعد كلي كشمكش ١٤و نصف اموال مهريه م شد يني هرچي بخره درجا بايد به اسمم بزنه نصفشو البته اين شرطو خودش اضافه كرد ،الانم ازدواج كرديم خيليم راضيم ازش ،كلا درگير و دار مهريه نباش اگه از هرلحاظ اوكيين 

نمیدونم واقعا گیج شدم من تک دخترم خانوادم به هیچ وجه قبول نمیکنن مهریه پایین

خوب پس خیالت راحت 

مامان بابات درستش میکنن

بعضيا واقعا از مهريه ميترسن ،شرايط منم اينجوري بود خانوادش كه اصلا كاري نداشتن ،همسرم خودش راضي نميش ...

یعنی فقط تو عقدنامه نوشتین نصف اموال.همین؟ یا محضری ؟ دقیقا چجووری قید کردین