2777
2789
عنوان

بیاینننن مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 28 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جزو شروط عقدنامه هست که نصف دستاوردای زندگیتون مال توعه نیاز نیست اضافه کنی

خب پس مال همه همینطورع دیگه.تصنیف اموال ولی شما میگی تا خرید مجبوره ب نامت کنه.چجوری؟ من هیچ کسو اینجوری ندیدم 

یعنی فقط تو عقدنامه نوشتین نصف اموال.همین؟ یا محضری ؟ دقیقا چجووری قید کردین

محضري نوشتيم ،مهريه ١٤سكه ب علاوه نصف اموالي كه در زندگي مشترك بدست مياد اعم از ملك ،زمين ،خودرو و...٣دنگ ب نام زوجه شود ،همچين چيزي نوشته شد ولي دقيق و درست درمون نوشتيم كه جاي هيچ شك و شبهه اي توش نباشع ،

حالا هرچي كه ميخريم  تو زندگي موقع سند زدن شوهرم نصفشو ب اسم خودش ميزنه نصفشم من 

جزو شروط عقدنامه هست که نصف دستاوردای زندگیتون مال توعه نیاز نیست اضافه کنی

هست تو عقد نامه ولي كدوم مرد تو شرايط عادي چيزي بخره مياد نصف ب اسم زنش كنه ،ما جوري قيد كرديم كه زمان خريد  ب اسم منم كنه نصف مال رو ،ميگم كه اين شرط و من نذاشتم شوهرم خودش اضافه كرد و اينطور نبود كه من مجبورش كنم ،حتي تو محضر يارو گفت تو شرايط عقد نامه هس ولي شوهرم گفت نه شما هم تو قسمت مهريه بنويس

تو نت سرچ کن شروط مندرج در عقدنامه یکیش اینه که بعد ازدواج مرد هرچیزی بدست آورده باشه خدای نکرده به ...

بله درسته خودتونم ميگيد تو زمان طلاق نصفش ب زن ميرسه ،ما اينو تغيير داديم تو كل زمان زندگي همه چي نصف نصف ،نه فقط طلاق 

اسي جون توام اگه ميتوني اين شرطو براش بزار چون خيلي ب نفعته 

والا الان مهريه رو كي داده كي گرفته انقد دوندگي داره مهريه گرفتن پدر ادم و درميارن تا سالي يه سكه بدن ب ادم

الانم كه قاون زندان رفتن بخاطر ندادن مهريه رو برداشتن 

عملا يني هيچي ب هيچي

چجوری قبول کردی؟

قبول نکردم خودش اخلاق من و خانوادمو دید به ۲۰۰ تا راضی شد

پدرش از مادرش جدا شده بودن میترسید

میتونی بهش بگی تو مثلا ۲۰۰ تا بزن بعد از عقد نیرم میکنمش ۱۴ تا اگه واقعاومیخوایش

ولی نامزد من خودش رلضی شد