2777
2789
عنوان

فیک

164 بازدید | 19 پست

کسی هست بتونه چنتا عکس فیک به من بده(یا یه سایتی جایی باشه)،نمیخوام عکس خودمو بدم ولی میخوام عکس بدم،خواهشا نصیحت نکنین واسه یکاری میخوام ماجراش طولانیه

میشه ی صلوات برا رسیدن ب حاجتم بفرستین مهربونا   ک با عشقم ب خوبی و خوشی بریم سر خونه زندگیمون  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ارع برا اک فیک لازم داری بلا😂 چندساله باشه

خلاف شرع نیس

15-16-17همین حدود

میشه ی صلوات برا رسیدن ب حاجتم بفرستین مهربونا   ک با عشقم ب خوبی و خوشی بریم سر خونه زندگیمون  
پسرا زرنگن یهویی میخان 

نه این اینطوری نیس حواسم هس،یجورایی میخام ایسگاش کنم،یه مسئله ای داشتیم  

برو تو اینستا پیج هایی ک بازن چند تا عکس بردار    

پیشنهاد خوبی بود  ولی خیلی باید بگردم یوقت ندیده باشه

وای منم ازاینکارا زیاد کردم 😂😑

بعد عکی خاستن عکستو دادی؟

اگ‌میدادم ک منو می‌شناخت 😑😂

خوب چیکار کردی   کمک کن دیگه  لفطااااااااااااااااااا  

من مجردی عکس مائده محمدیو ب ی نفردادم خخخخخخخخخ عکس مدل میگفت میخام بیام خاستگاریت میگفتم بتبا من دو ...

وااااای نفهمید یعنی؟؟    

خب عکس فیک داشتم  یه داستانی جور کردم براش گفتم خدامنو ببخشه 😂😂

خدا بخشندس  عکس فیکو از کجا اوردی؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
توسط   nihan28  |  14 ساعت پیش
توسط   kkkkkkkkkkk  |  20 ساعت پیش

داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته

عاشق شدین

kkkkkkkkkkk | 17 ساعت پیش