2777
2789
عنوان

پیام نوری های عزیز کمک سوالی دارم

69 بازدید | 11 پست

سلام 

امکانش هست شهریه ثابت رو نیمی اش رو واریز کنیم تا انتخاب واحد بتونیم انجام بدیم یا کامل باید واریز کرد. من تازه قبول شدم. راهی نیست کامل واریز نکنیم؟

ارشدم. شهریه ثابتم ۱۳۰۰ هست. 

شهریه ثابت یک میلیونو30؟؟؟ ارشدی؟؟؟؟، ثابتو تاکامل ندی انتخاب واحد نمبشه کرد

خدای عزیزم،میدونم حواست بهم هست،لطفا زندگی درخاک وسرزمینی روقسمت من کن که دراون آرامش داشته باشم،فقط به امید رهایی واون روز نفس میکشم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهریه ثابت یک میلیونو30؟؟؟ ارشدی؟؟؟؟، ثابتو تاکامل ندی انتخاب واحد نمبشه کرد

یا خدا😔😭😔

بله ارشدم فراگیر

یعنی هیچ راهی نداره

نمیدونید ثبتنام وام کی هست؟

کلاسا دارن پر میشن 

یا خدا چقد زیاد 

تا جایی ک من میدونم کامل میدیم ک ۳۰۰ و خورده ای بود فک کنم کارشناسی

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️
یا خدا😔😭😔 بله ارشدم فراگیر یعنی هیچ راهی نداره نمیدونید ثبتنام وام کی هست؟ کلاسا دارن پ ...

ن گلم😥از اموزش بپرس زود شاید بزارن انتخاب واحر کنی

خدای عزیزم،میدونم حواست بهم هست،لطفا زندگی درخاک وسرزمینی روقسمت من کن که دراون آرامش داشته باشم،فقط به امید رهایی واون روز نفس میکشم...
بستگی داره کارشناسیتون‌چیه؟ یا باید دنبال علاقه رفت یا دنبال درس برای شغل در اینده

میخام تازه شرو کنم .

علوم معارف بخونم میتونم تو مدارس تدریس کنم؟

شد شد نشد موهامو ی زرد خرابی میکنم دوتا لنز ابیم میندازم تو چشام میافتم ب جون بچه های مردم  
دانشگاه پیام نور تا ساعت ۴ هستند یا ۲؟ خبر ندارید؟ تهرانم

سه ونیم رو مطمینم عزیزم