2777
2789

سلام من دوره هام معمولا ۳۲ تا ۳۵ روزست این ماه ماه چهارمی هست ک اقدامم و روز ۱۳ یا ۱۴ سیکلم بود که لک بینی داشتم درد پریودی هم داشتم که فک کردم زودتر پریود شدم اما خب همون روز بود و دیگه لک بینی نداشتم امکان داره اون لک لک لانه گزینی باشه؟

درست و غلط رو میشه از هم تشخیص داد مشکل اینه که غلط جذاب ترع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله امکانش هست گلم

اخه من شنیدم ک میگن لک لانه گزینی برای روز موعده من وسط سیکلم لک رو دیدم برای همین به شک افتادم

اخه من شنیدم ک میگن لک لانه گزینی برای روز موعده من وسط سیکلم لک رو دیدم برای همین به شک افتادم

نه منم سره پسرم وسط موعدم بود با کلللی کمر درد..ربطی ب اول و اخر نداره هر موقع ک لقاح صورت گرفت جنین تشکیل شد خودشو از لوله ها رسوند ب رحم..دیواره ی رحم ک‌پر از خونه رو سوراخ میکنه و‌خودشو ب اونجا متصل میکنه این اتصال باعث لکه بینی میشه همین..بعضیا زود لقاح انجام میشه بعضیا دیر متغیره برای هرکس

نه منم سره پسرم وسط موعدم بود با کلللی کمر درد..ربطی ب اول و اخر نداره هر موقع ک لقاح صورت گرفت جنین ...

اهان ممنون عزیزم از راهنماییت خدا کنه واسه منم مث شما باشه

نه منم سره پسرم وسط موعدم بود با کلللی کمر درد..ربطی ب اول و اخر نداره هر موقع ک لقاح صورت گرفت جنین ...

بعد از چند وقت بی بی چک استفاده کردید؟

چطور با همسرتون اشنا شدین اشکال نگرفت ک بچه طلاق بودین 

نه اخه این یه مسئله ایه ک دست خودت نیست