2777
2789
عنوان

دوس پسرم رو زدم...

567 بازدید | 23 پست

یه روز تو پارک با داداشم نشسته بودیم داشتیم حرف میزدیم. داداشم پا شد رفت منم منتظر دوستم بودم دیدم یه دفعه دوس پسر پیداش شد از چشاش خون میبارید رگ گردنش برجسته شده بود اومد گفت منو از سر میکنی با پسرای دیگه میای خوش گذرانی؟! من میدونستم دوسم نداری! تو هم مثل دخترای خیابونی هستی... بعد دستشو آورد زد تو گوشم. بابام هم منو تا حالا به اون شکل نزده بود منم داشتم با بهت نگاش میکردم یه لحظه از اعصبانیت قرمز شدم زدم وسط پاش و با داد گفتم اون داداشم بود عوضی افتاده بود زمین و با درد نگام میکرد منم گریم گرفت فرار کردم حتی یه هفته هست یه پیامی چیزی نفرستاده 

نمی بخشمش ولی باید یه چی بگه 🙁

همچین اتفاقی واسه شما افتاده ؟! 

😂

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زدی وسط پاش😐

عقیم نشده باشه صلوات

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

فیلم زیاد دیدی معلومه

ولی در کل منم ی بار دوس پسرمو زدم 

اون اخرین باری بود ک میدیدمش🤣

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁