2777
2789

مادرشوهرش داشت می‌رفت مکه دوییدم خدافظی کنم خیلی شلوغ بود منم کنار در قرار گرفتم تاسرمو تکون دادم وخدافظی کردم حواسش نبود دروبست توصورتم بینیم له شد 

جوجه میشه محکم بچسبی ب دل و روده مامان 😍❤️ آخه باید بیای حتماااااااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای یبارمادرشوهرم داشت بم الوچه تعارف میکردمن فک کردم کل بشقابومیده که ببرم خونمون.هیچی دیگه ب فنارفتم😂😂😂😂😂

🥀عضوگروه رزقرمز🥀وزن شروع۹۶🥀تاریخ شروع۱۴۰۰.۴.۲۱🥀وزن هدف۷۵🥀قد۱۷۰🥀الهی ب امیدتو.لطفابم انگیزه بدین🥀

یبار با استادم تو راهرو حرف زدیم بعد اون ازپله های اینور رفت طبقه پایین من از پله های اونور،چشماش چپه استاد،پایین یهو نگاه کرد بلند گفت سلاااام،منم فکر کردم بامنه چون چشمش به من بود،تو دلمم گفتم چه اسکوله منو که الان دید،داد زدم سلام استاد،بعد دیدم یکی اونطرف بود دیدم رفت جلو با استاد دست داد🤦‍♀️

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

مامانم به سگمون ارادت خاصی داره و بهش میگه دخترم😐

حالا از در اومد تو گفت 

ســــلام دختر قشنگم

بیا بغلم عزیز دلم

من با خوشحالی گفتم سلـــــام مامان 

بعدم رفتم که برم تو بغلش

دیدم سگمون رو بغل کرد و گفت ای جانم دختر قد بلند و رشیدم(من قدم بلنده )

گفتم مرسی مامانم😊

گفت با تو مبودم تو که  لنگ دراز گنده ای 😡

نه تو میمانی و نه اندوه  ونه هیچ یک از مـــردم این ابادی       به حباب نگران لب یک رود قسم🌞و به کوتاهی  ان لحظه شادی که گذشت⬅غصه هم خواهد رفت...انچنانی که فقط خاطره ای ماند💭 لحظه ها عریانند👖به تن لحظه خود جامه انده مپوشان هرگز  تو به ایینه?!نـــه!ایینه به تو خیره شده است   وو اگر خنده کنی اوبه تو خواهد خندید  و اگر بغض کنی...  اه از ایینه دنیا که چه ها خواهد کرد....       سلام بر تو دووووست خلم   .ببخشید!یعنی دوست گلم✌🌸امیدم اول به خدا بعدش به ماااادرمه تو زندگی.امیداوارم حال دلت به شیرییینی شوکولات شیرییین باشه❤عضو گروه آبــــــی 💙سرگروه:@آسنات99 😍💙وزن اولیه :60 قد:166 💙وزن فعلی:60 💙هدف اول :58💙هدف دوم:56💙هدف سوم:54💙هدف اخـــــر 52😍💙     چشم وا کنم شدم باربی خوش هیکللللل😍💙من میتونم..💪

من از حموم اومدم بیرون خیلی خوش و خرم داشتم برا خودم آهنگ میخوندم دیدم کل خانواده عمم جلوم نشستن و با پسر عمم چش تو چش شدم فقط قیافه ماسیدم میدونم خیلی افتضاح بود تازه سلامم کرد 🥲🤐

بچه بودم شب خونه یکی از فامیلامون که تقریبا داییم میشه تو روستا موندم با بچشون هم مدرسه ای بودیم فرداش که راهیمون کردن یه پول قلمبه هم گذاشتن جیبم بعد دو نفری رسیدیم خونه ی ما بعدش مامانم پرسید چقد بهت پول دادن...فک کنم اونم میخواست به بچه اونا پول بده که جبران شه ولی من خنگ چون قبلش عیدیامو گرفته بودن پسم هم نداده بودن گفتم هیچی ندادن...بعد یادم اومد که بچه که اینجا زل زده داره با تعجب منو نگاه میکنه بچه ی اوناس میره میگه من چی گفتم که...الانم یادم میافته میخوام آب شم برم تو زمین

داشتم می رفتم شرکت کلی برگه و خط کش و وسایل طراحی دستم بود با مدیر شرکت تلفنی حرف می زدم دفتر اتاقم هم شیشه ای بود و مدیر و بقیه کارکنان شرکت هم بخاطر تبریک رفته بودن تو اتاقم من که مدیرمون داشت اذیت می کرد پشت گوشی مشتری طرح دوست ندارن از این چیزا منم عصبانی وسایلم همه درحال ریختن بود از اونجایی که دستگیره در شکسته بود من یادم رفته بود و شیشه هم بود فکر کردم در بازه محکم جلوی همه خوردم به شیشه پخش زمین شدم 

موسیقی                                                                         به جهان ... روح                                                               به ذهن ... بال                                                               به تخیل ... پرواز                                                                و به هر چیزی ... زندگی میبخشد                  

یبار عروسی دخترخالم بود بعدش شوهرخالم داشت غذا میداد تو یه دیس همرو چیده بود بهد من رفتم بگیرم ازش شام نخورده بودیم داد کشید این برای شما نیس سفارشیه من نمیدونسم چجوری برگردم

خدایاشکرت🤍