2777
2789
عنوان

شوهرم و مادرش بچه نمیخوان ...

217 بازدید | 16 پست

ما دوتا از خونواده متوسطیم مثل ۸۰ درصد جامعه ...از لحاظ مالی فرهنگی و تحصیلات هم که هر دو ارشد داریم  ... مشکلات جامعه هم مث اکثریت جامعه ینی همون ۸۰ یا ۹۰ در صد جامعه داریم...

سه سالی هم هست ازدواج کردیم با شوهرم هیچ مشکلی باهم نداریم ...مشکلات مربوط به بیرون و خانواده شوهر همیشه هست ولی هیچوقت تاثیری تو روابط ما نذاشته ینی من خیلی سعی کردم و تقریبا هم موفق شدم که شادی مونو بخاطر هیچ کس قربونی نکنیم...

مادرشوهرم همش میگه شما بچه این بچه میخواین چیکار ماه قبل هم باردار شدم ولی بعدش پریود شدم بهش سقط زود رس میگن... خیلی خوشحال شد همش خداروشکر میکرد ...

این ماه که دوباره میخواستم اقدام کنم شوهرم میگفت ما بچه میخوایم چیکار  اولش اینطوری نبود ولی بعد عکس العمل مادرش...بعدم منو برد خونه مادرشوهرم روزهای تخمک گذاریو ...دیشب هم باز تمایلی نشون نداد که نشه...اگه من بخوام حرفی نداره ولی من واقعا حالم خوب نیس اقدام به بچه ای کنم که هیچ کی منتظرش نیس

میشه ۵ تاپیک اولمو گزارش بزنید 

درونـ منــ دختریــ استـ غمگینــ و بریدحــ از زندانیـ که نامشـ زندگیستــ مردهــ                                                                                                               سینگلــ در راهــ خدا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راست میگه مادر شوهرت.

بزار یه مدت بگذره بعد

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

چندسالتونه؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

راست میگه مادر شوهرت. بزار یه مدت بگذره بعد

مادرشوهرم نظرش برام مهم نیس چون با سن کمم همه منو عاقلتر از ایشون قبول دارن و اینکه ایشون نمیگن صبر کنین میگه امروزه دیگه هیشکی بچه نمیاره

چه مادرشوهر فصولی داری 

لابد خواهر شوهری چیزی داری ک بچه دار نمیشن

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
مادرشوهرم نظرش برام مهم نیس چون با سن کمم همه منو عاقلتر از ایشون قبول دارن و اینکه ایشون نمیگن صبر ...

درست میگه.منم بعد 6 سال با اصرار دکترم بچه آوردم.

بزار بالای 25 سالگی اقدام کن

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
فداتشم من ۲۸ سالمه😃

پس بیار عزیزم فکر کردم سنت کمه اینجور میگن😂😂😂