2777
2789

تهرانه؟یا دماوند؟

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم قراره اونجا برم منم لایک کنید بیام بخونم 

فرشته کوچولوی من👼عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش💔! آخه به بودنت احتیاج داشتم مادر بشه فدای تک تک تار و پودت👩‍👧
باشه گلم  چند ماهته؟

۶ماهمه

فرشته کوچولوی من👼عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش💔! آخه به بودنت احتیاج داشتم مادر بشه فدای تک تک تار و پودت👩‍👧

من دکترم سهیلا بوئینی هستن ک تو بیمارستان سوم شعبان ومردم میرن بمنم نزدیکترینش این دوتاس بیمارستان سوم شعبانم تازه بازسازیش کردن دستگاهاش جدیده خیلی تعریفشو میکردن‌.حالا دکتراشونمیدونم بغیراز دکترخودم 

من دکترم سهیلا بوئینی هستن ک تو بیمارستان سوم شعبان ومردم میرن بمنم نزدیکترینش این دوتاس بیمارستان س ...

مرسی عزیزم جواب دادی 

منم فردا میخام برم پرونده تشکیل بدم 

به نظرت برم پیش دکتر شما؟

مرسی عزیزم جواب دادی  منم فردا میخام برم پرونده تشکیل بدم  به نظرت برم پیش دکتر شما؟

دکترم خیلی خوبه مطبش تومیدون قیامه اگ دوسداشتی برو پیشش سهیلا بوئینی

سلام عزیزم اومدم تو تاپیکت که راحت بپرسم دقیق بچه ت چند وقتشه؟

دختره یا پسر؟

رفلاکس هم داره؟

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
سلام عزیزم اومدم تو تاپیکت که راحت بپرسم دقیق بچه ت چند وقتشه؟ دختره یا پسر؟ رفلاکس هم داره؟

سلام گلم خیلی لطف میکنی 

دقیقا ده روز دیگه میشه شش ماه تموم 

تازه دورزه غذا بهش میدم لعاب برنج 

سه هفته پیش رفتیم پارک وقتی برگشتیم فردا صبحش شکمش ریخت بیرون با پشت گردنش 

گردنش خوب شد ولی شکمش بیشتر میشد 

پررنگ میشد 

متخصص کودکان سیتریزن داد و قرص فاموتد که دوروز کلا س کردم گفت بهتر نشد ببرین پیش متخصص آلرژی و اینکه بهم رژیم لبنیات داد

الان سه هفتس رژیم لبنیات دارم و تخم مرغ رو یک هفتس قطع کردم 

کنجدو  روغن کنجد و ارده خیلی میخوردم که دقیقا سه هتفس قط کردم متخصص آلرژی دوتا پماد داد از وقتی استفاده کردم پسرم خوب شد هم کهیرای شکمش هم باسنش البته باسنش یکم مونده بود 

چند روز پیش مرغ خوردم با گوجه دوباره یکم کهیر زد 

رفلاکس  اصلا نداره 

الان سه روزه لبنیات رو به میزان خیلی کم شروع کردم 

پری روز صبح یکم کره پنیر 

دیروز ته استکان شیر 

امروز نصف استکان شیر 

بدنش چند تا دونه زد قرمز شد دوباره خوب شد 

راستی سه هفته پیش تو مدفوعش اندازه سرسوزن خون دیدم و سبز رنگ شده بود و بلغمی ولی الان مدفوعش خوبه

سلام گلم خیلی لطف میکنی  دقیقا ده روز دیگه میشه شش ماه تموم  تازه دورزه غذا بهش میدم لعا ...

عزیزم پسر منم الرژی شدید داشت دقیقا از یکماهگی شروع شد همراه رفلاکس خیلی شدیدتر.که رفلاکسش بخاطر الرژی بود.تست ازش گرفتن که مشخص شد هم به پروتویبن گاوی هم به لاکتوز شیر شدیدا حساسه حتی شیر خودم.

دکتر رژیم سختی بهم داد که باید رعایت میکردم در کنارش هم شیر خشک رژیمی .

من بنا به دستور دکتر کمکیشو زودتر شروع کردم.تفریبا اوایل پنج ماهگی شروع کردم و هرچی رو به جلو میرفت بهتر شد.

متم دکتر پمادترکیبی نوشت که وقتی دونه میزنه براش میزنم که خوب میشه و خارشش هم کم میشه

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

بتید همین رژیمو رعایت کنی.سعی کن از اینا پرهیز کنی.تخم مرغ لبنیات و پروتویبن گاوی ماهی شیرینیجات بادمجون گوجه غذاهای کنسروی.نوشابه

ترشیجات عطر ادکلن 

بجاش مرغ نان سنگک و بربری گوشت گوسفند سیب زمینی هویج کدو برنج  اینا موردی نداره.

لعاب برنج خوبه اما حتما برنجت ایرانی باشه و یک روز خیس کن و ابشو چند بار عوض کن بعد بزار رو بخاری یا شوفاژ که کامل خشک بشه بزار تو یخچال هر بار یه شیشه درست کن که داشته باشی.حریره بادام هم خوب نیست نده فرنی هم با شیر خودت درست کن.