2777
2789

بله 

درونـ منــ دختریــ استـ غمگینــ و بریدحــ از زندانیـ که نامشـ زندگیستــ مردهــ                                                                                                               سینگلــ در راهــ خدا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازکجا متوجه میشه از بلاک درش آوردم؟!؟؟ 

پزوفایلت و موقعی ک عانلاینی و عافلاینی

درونـ منــ دختریــ استـ غمگینــ و بریدحــ از زندانیـ که نامشـ زندگیستــ مردهــ                                                                                                               سینگلــ در راهــ خدا

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6039876/pdf-

نمیشه قطعی گفت 

اگه طرف بهت پیام بده و براش مهم باشی میفهمه 

من خودم یه نفر سه ماه بلاکم کرده بود با اینکه پروفایلش قبلش عکس داشت نفهمیده بودم 

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

فقط از روی پروفایل؟!؟ یا اینکه پیام براش میره؟!  

پیامی نمیره اصلا 

فقط پروف و اخرین بازدید

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

از کجا متوجه میشه؟!؟ 

بهت پیام ک بده دوتا تیک میخوره و پروفتو میبینه

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

نمیشه قطعی گفت  اگه طرف بهت پیام بده و براش مهم باشی میفهمه  من خودم یه نفر سه ماه بلاکم ...

عجب... آخه این برای لجم روزی یه پروفایل برعلیه ام میذاره، بلاکش کرده بودم دوباره از بلاک. درآوردمش دوباره دیدم همون کارشو ادامه میده 

من خدارا دارم💝