2777
2789
عنوان

به نظرتون وقتی مردها ....

179 بازدید | 13 پست

سعی میکنن یه مساله ای که خانم رو ناراحت کرده درباره اش توضیح بدن یعنی براشون خیلی مهمه و دارن دست و پا میزنن که از دستش ندن ؟ یا فقط میخوان خودشون رو تبرئه کنن؟ خانم رفته هم رفته....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر مهر این دست و پا زدن برای از دست ندادنه؟

شما نوشتید، یه مساله ای خانم رو ناراحت کرده، خب اون مساله ای که خانم رو ناراحت کرده هرچیزی می تونه باشه، اون خانم اصلا شاید غریبه است و اون آقا هم سعی می کنه که کمکش کنه و ناراحتیش رو برطرف کنه، یه جورایی دلش رو آروم کنه، اگر اون خانم، همسرشون بوده و بخاطره کار آقا ناراحت شده باشه هم

اون آقا سعی می کنه از خانم بخوان اونا رو ببخشه و اون خطا رو فراموش کنه و دوست ندارن خانمشون رو ناراحتت ببینن

هیچ احساسی بهتز از یه پیام غیر منتظره از کسی که دلتنگشی نیست
شما نوشتید، یه مساله ای خانم رو ناراحت کرده، خب اون مساله ای که خانم رو ناراحت کرده هرچیزی می تونه ب ...

نه کسی بود که دوسش داشتم و دارم ولی باهاش کات کردم دوباره برگشته با سند و مدرک توضیح میده البته جوابش ندادم

نه کسی بود که دوسش داشتم و دارم ولی باهاش کات کردم دوباره برگشته با سند و مدرک توضیح میده البته جواب ...

کسی که شما رو فراموش کرده و تنها گذاشته رو هنوز دوست دارید؟ دوست داشتنی که یکطرفه است

در این حالت اون شخص داره خودشو تبرئه میکنه که مقصر جدایی شما بودید، بهتره که اهمیتی ندید و به مرور زمان فراموشش کنید

بخواهید دوباره برگردید، هرچی بشه میگه مقصر شما هستید

نه کسی بود که دوسش داشتم و دارم ولی باهاش کات کردم دوباره برگشته با سند و مدرک توضیح میده البته جواب ...

حالت اولی که گفتم برای زمانی که به عنوان مثال شما از موضوعی ابراز ناراحتی کردید، حالا یا باعثش من نوعی بودم یا از چیز دیگری ناراحت هستید

براتون توضیح میدم که اون موضوع را فراموش کنید و دیگر بهش فکر نکنید و اجازه بدید این رابطه ای که هست باقی بمونه و به خط پایان نرسه

یا اینکه کسی دیگه و یا چیز دیگری باعث ناراحتی تون شده و دلداری میدم و با توضحیاتم، میخواهم شما اون مساله رو فراموش کنید

کسی که شما رو فراموش کرده و تنها گذاشته رو هنوز دوست دارید؟ دوست داشتنی که یکطرفه است در این حالت ا ...

فراموووشم نکرده و میدونم دوسم داره زیااد  چون من خودم کات کردم و خداحافظی ولی اون خداحافظی نکرد و الان تقریبا یک هفته بود که بعد یه هفته اومد که بگه کسی تو زندگیم نیست و تو اشتباه کردی البته من به خاطر این قضیه کات نکرده بودم چون ادامه مسیر ممکن نبود برام هر چند دوسش داشتم پا گذاشتم رو احساسم و منطقمو سوار بر احساسم کردم....