اخه دیابت بترداری با تیروئید دارم میترسم تو خونه بزنم .
سلام مامانی خوبی منم باید این هفته امپول بتابرای رشد ریه جنینم بزنم چون سابقه زایمان زودرس داشتم. شما چکار کردید بستری شدی یا تو خانه زدی اخه منم قند و تیرویید دارم تازه ریسک پره اکلامپسی هم هستم دکتر گفت شاید بستریت کردم تو بیمارستان اونجا بهت زدم.
یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...
من رفتم مطب دکتر زدم الانم استرس دارم ک چرا بستری نشدم قندم کنترل شه
ان شا الله چیزی نمیشه عزیزم میگن قند و فشار خون همون چند روز اول فقط ممکنه بعد امپول بره بالا اگر مشکلی نداری نگران نباش.من قندم بعد پودر ۲۲۸ شد و دو ساعت بعد ۲۱۸ واسه همین میترسم.
یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...