2777
2789
عنوان

میخوام از دست مامانم فرار کنم

321 بازدید | 17 پست

مامانم دیگه واقعا داره زیاد روی میکنه من گیمرم بعد توی توییچ فعالیت میکنم ولی این چند وقت بهم گیر میده میگه این چیه با اینا نمیتونی به جایی برسی تازه همه ی وسایل گیمو میخواست بندازه بیرون جلوش گرفتم الا هم هروز یکی میاره میگه میخوام ازدواج کنی ولی من مخوام به هدفم برسم شما جای من بودین چیکار میکردین خداییش؟ 

ازدواج میکردین با کسی که حتی نمیدونی کیه یا به هدفت ادامه میدادی 

نگین حرف میزنه😔🙌 این اکانت دست دو نفر می‌باشد فرزندم😐🙌 یکی من یکی ی پسر یعنی ممد/:  😔🙌 یونو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گیمر چیست

کسایی که بازی ویدیوی مثل فورتنایت یا پابجی انجام میدن گیمر میگن

نگین حرف میزنه😔🙌 این اکانت دست دو نفر می‌باشد فرزندم😐🙌 یکی من یکی ی پسر یعنی ممد/:  😔🙌 یونو

بخدانمیدونم من‌خودم ازدواج کردم و فرار کردم الانم کاتم ببینم به خودش میاد یانه

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
هدفت چی هست؟ چند ساله هستی؟

هدفم میخوام یک یوتوبر و گیمر بشم ۲۰ 

از دواج هميشه مانع رسيدنبه اهداف و آرزوها نيست جانم

اما اينكه براي رسيدنتون تلاش ميكنيد قابل تحسينه

نمي دونم چند سالتونه؟.... اما اگر هنوز آمادگي ازدواج رو از هر نظر نداريد، بهترين كار تمركز روي هدفتونه و كسي هم نميتونه به شما خرده بگيره و يا مانع تلاشتون بشه.

نه عزیزم با ازدواج سن کم و زورکی کاملا مخالفم اما دختر جون گیمری برات میشه اب و نون ؟ میدونم علاقت هست خیبی هم خوبه اما باید به عنوان گوشه ای از هدفت باشع نه کل هدفت وقتت رو بزار روی یه چیز که به درد ایندت بخوره در کنارش گیمر هم باش لازمم نیست ازدواج کنی

وای مامانت راست گفته والا با اینا به جایی نمیرسی چند سالته

نه من توی یوتوب هم ویدیو میزارم اونجا یه هر ویو ی بالای ۱۰۰ ۱ دلار میدن 

نه عزیزم با ازدواج سن کم و زورکی کاملا مخالفم اما دختر جون گیمری برات میشه اب و نون ؟ میدونم علاقت ه ...

خوب این هدفم من خودم عکاسم هستم  و اینم یک گوشه از هدفمه

هدفم میخوام یک یوتوبر و گیمر بشم ۲۰ 

خب این هدف ها چیز بدی نیست ولی کوتاه مدته.به نسبت چیزای دیگه رشد زیادی برای آدم نمیارن. مثلا شما نهایتا تا ۲۷ سالگی از اینکار خوشت میاد ولی نیازتو و نیاز جامعه تغییر پیدا میکنه هر چی سن میگذره. منظورم اینه که این هدف جنبه تفریحی داره. از یه سنی به بعد میذاریش کنار

قهرمان خودت باش