شوهرم در حالت عادی خوب و آدمیه که بهم میرسه خیلی خوب بودیم اما یه مدته دعواهامون وحشتناک شده حس بدی دارم گاهی میگم آخرشه بدتر از این نمیشه فحش میده تهدید میکنه سر هر مسئله ایی آدم زود جوش و عصبی اییه پدرش هم فوق العاده عصبی بوده دست بزن داشته اذیتشون کرده خیلی اصلا گاهی ازش میترسم به خاطر دخترم موندم نمیدونم احساس میکنم اینقدر همه کار کرده من نرفتم خیالش راحته نمیدونم وقتی آروم شد از جدایی بگم براش بترسه. آخه بخاطر بچم نمیخوام واقعا جداشم از طرفی تحملش سخت شده نمیدونم چیکار کنم
مثلا امروز سر یه مسئله دعوا کردیم کلی حرف بارم کرد حتی میخواست بزنه از زور فشار فقط یه مسخره از دهنم در رفت میخواست بزنه بعد فحشو.... تا عصر مهمون اومد خوب شد دوباره آخر شب اخم و تخم کرده میگه یاد حرفت افتادم بعدم دوباره فحشو و...
مثلا امروز سر یه مسئله دعوا کردیم کلی حرف بارم کرد حتی میخواست بزنه از زور فشار فقط یه مسخره از دهنم ...
عه اون فحش بده چیزین نیس تو بدی بده؟
نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
تنها راه واسه اروم کردن ادم عصبانی اینه ک وقتی عصبیه سکوت کنی
نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
تو سکوت کن فقط هیچی نگو جوابش بدی بدتر تحقیر میکنه فحش میده بعد ک اروم شد خودش شرمنده میش وقتی یکی آ ...
قبلا همینطور بودم دیگه اینقدر حرف میزنه تا من یه چیزی بگم بعد بدیش اینه حرف نزنم اگه خودشو خالی نکنه خوب نمیشه یه مدت حرف نمیزدم اونم نمیگفت چیزی چند روز طول میکشید آخرش دوباره همون میشد
همینو بگو تازه من حرفم به زشتی حرفاش نیس فحش همه جوره میده پای خانوادمو میکشه وسط اصلا بزور حرفی نزدم میزاره گردنم میگه گفتی یعنی میشه یه آدم بی منطق زبون نفهم و بد دهن و ....
تنها راه واسه اروم کردن ادم عصبانی اینه ک وقتی عصبیه سکوت کنی
اینقدر سکوت میکردم ریختم تو خودم مریض میشه آدم دیگه چقدر آخه میدونمم الان از حرفای خودمه که اینقدر روش باز شده ولی منم دیگه اعصابم نمیکشه من فقط توضیح میدم یا اشتباهاتشو میدم فحش و اینا اصلا نمیدم
یعنی الان وقتی آروم شد از جدایی نگم خیلی بد شده رابطمون اصلا حسی بهش ندارم دیگه
میخوای وارد فاز سوم زندگی یعنی طلاق بشی؟ هیچی ب بخت اول نمیرس اصلا ب طلاق فک نکن کم نیار زود تسلیم نشو تلاش کن تلقین کن ک میتونی اخلاق شوهرت خوب کنی با اخلاق خودت یعنی چی حسی ندارم بهش زندگیت خراب نکن فقط ب بدی های شوهرت فک نکن ب خاطراتتون ب خوبی هاش فک کن بلخره خوبی کردا بهت
اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین
یه سری از مردا انقد مغرورن اگر حرفی از طلاق بزنی تا تهش میرن شما هم ک گفتی نمیخوام طلاق بگیرم ب نظرم راه دیگه ای رو امتحان کن خیلیا بودن ک نمیخواستن جدا شن و فقط میخواستن طرف رو بترسونن ولی براحتی ب طلاق ختم شده