2777
2789
عنوان

چرا کسی عاشفم نشد

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 29 پست
خدااااا شاهده رو هر کی کراش زدم هفته بعد یا دوست دختر دار شده یا عقد کرده🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀ ...

من  از هرکی خوشم اومد محل سگم نداد ولی بعد وقتی دختر  بعدی روش رید یاد،من افتاد    به بار خوشم اومد از یکی هفته بعدی عقد،کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرا همشون دختر بد دوست دارن ندیدم پسری عاشق یه دختر خوب شبه یه دوستی داشتم سرهمه پسرا کلاه میزاشت به مرد زن دار رحم نمیکرد  پدرش پولدار یه دختر لوس و بدجنس اما همه براش میمردن از یه پسری خوشم میومد اون پسره  باهاش حرف میزدم یه شب گفت من عاشق دوستتم خیلی ناراخت شدم   ناراحتم خیلی خیلی  همیشه دوست داشتم جای دوستم باشه

اره سید ممد رو بس که بهش خوبی کردم مغرورتر وخودشیفته شد

مرد جماعت همینن هرچی بیشتر محلشون نذاری و تحویل نگیری بیشتر جذبت میشن تحویل بگیری فکر میکنن آویزونی دور میشن در برابر مردها مغرور باش همیشه

عزیز دلم 😭واقعا برات ناراحت شوم 😭😭😭😭😭😭 خو لیاقتتو ندارن حتما .....چش سبزای دور و ور ما که از ...

به خاطر اینکه پدرم فقیره خاموادع مادرم زورشون میگرفت ازم تعریف کنن به رور بحث چشم رنگی بود  یکی گفت چشمای من قشنگه  سبزه زن داییم دعوا کجا چشماش سبزع خههههه  یعنی دلم برا خودم گاهی میسوزه

مرد جماعت همینن هرچی بیشتر محلشون نذاری و تحویل نگیری بیشتر جذبت میشن تحویل بگیری فکر میکنن آویزونی ...

متاسفانه دیر فهمیدم الان که۲۶ سالمه و دارم بل کسی کخ نمیخوامش ازدواج میکنم

به خاطر اینکه پدرم فقیره خاموادع مادرم زورشون میگرفت ازم تعریف کنن به رور بحث چشم رنگی بود  یکی ...

بی شک حسودی میکرد به چشات... ولی عزیزم خدایی خودتو دیگه عذاب نده به خودت بگو اگه هیشکی دوست نداره من دوست دارم به خودت محبت کن میدونی منم دخترم میدونم چقد سخته از طرف یه پسر طرد بشی یا بفهمی عشقت عاشقت نیست شاید من خیلی کمتر از عذاب تو کشیدم ولی همونشم برام در حدی بود که همع دست  و پاهامو با تیغ خط خطی کردم اونوقتا دلم برا خودم سوخت  خودتو به خدا نزدیکتر کن عزیزم من همین کار رو کردم آرامش گرفتم 

کاربری دست دو نفر هست 
بندر گناوه  که شهر خوبیه

نه عزیزم سنتین وتعصبی پسراش کثیف وعاشق نمیشن و فقط با دختری که اقوام باشه ازدوتج میکنن دختر عم باید ۱۸ تا۲۰ ساله باشع بعدش مثلا اللن من۲۶ هستم زن طلاق داده میاد یرام میگن پیری یه شهر اشغال متنفرم از ادمای شهرم