عاشق هرکس شدم پسم زد فقط یه چند تا ادم ضعیف عاشفم شدن بزرگترین عشقم اسمش محمده که هرجا هست امیدوارم حالش مث ذاتش بشه هیچ وقت کسی محلم نداد با اینکه چهرم خوبه تودانشگاه هم دخترای خیلی زشت پسرا مبومدن سمتشون ولی من اصلا با اینکه دخترا بهم میگفنن توخوشکلی ولی کسی نمیومد سمتم فقط یه پسر خرابی عاشقم شدمنم محلش ندادم سید محمد که داغ رو دلم گزاشت و ولم کرد ولی همین پسرا خرابا یا کساییکه منو محلم نمیدادن عاشق یه دختر زشت یا معمولی میشدن همیشه برام سوال بود من چه مشکلی دارم
پسرا همشون دختر بد دوست دارن ندیدم پسری عاشق یه دختر خوب شبه یه دوستی داشتم سرهمه پسرا کلاه میزاشت به مرد زن دار رحم نمیکرد پدرش پولدار یه دختر لوس و بدجنس اما همه براش میمردن از یه پسری خوشم میومد اون پسره باهاش حرف میزدم یه شب گفت من عاشق دوستتم خیلی ناراخت شدم ناراحتم خیلی خیلی همیشه دوست داشتم جای دوستم باشه
عزیز دلم 😭واقعا برات ناراحت شوم 😭😭😭😭😭😭 خو لیاقتتو ندارن حتما .....چش سبزای دور و ور ما که از ...
به خاطر اینکه پدرم فقیره خاموادع مادرم زورشون میگرفت ازم تعریف کنن به رور بحث چشم رنگی بود یکی گفت چشمای من قشنگه سبزه زن داییم دعوا کجا چشماش سبزع خههههه یعنی دلم برا خودم گاهی میسوزه
به خاطر اینکه پدرم فقیره خاموادع مادرم زورشون میگرفت ازم تعریف کنن به رور بحث چشم رنگی بود یکی ...
بی شک حسودی میکرد به چشات... ولی عزیزم خدایی خودتو دیگه عذاب نده به خودت بگو اگه هیشکی دوست نداره من دوست دارم به خودت محبت کن میدونی منم دخترم میدونم چقد سخته از طرف یه پسر طرد بشی یا بفهمی عشقت عاشقت نیست شاید من خیلی کمتر از عذاب تو کشیدم ولی همونشم برام در حدی بود که همع دست و پاهامو با تیغ خط خطی کردم اونوقتا دلم برا خودم سوخت خودتو به خدا نزدیکتر کن عزیزم من همین کار رو کردم آرامش گرفتم
نه عزیزم سنتین وتعصبی پسراش کثیف وعاشق نمیشن و فقط با دختری که اقوام باشه ازدوتج میکنن دختر عم باید ۱۸ تا۲۰ ساله باشع بعدش مثلا اللن من۲۶ هستم زن طلاق داده میاد یرام میگن پیری یه شهر اشغال متنفرم از ادمای شهرم