2777
2789
عنوان

بانوصادقی متولد۶۴با ۸ تا بچه!!!،دیدینش بچه ها؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه ۸۵ متری اندازه خونه قبلیه ما. دوتا اتاق خواب و یه هال و اشپزخونه متوسط.  با اینهمه بچه و ...

اشپزخونه زیر کانتر 🤣🤣🤣

برادرزاده عزیزم زندگیت را بر مبنایی قرار بده که تاوانش را من ندهم ... 😏 😏 اصلا تو قران داریم که "عمه یتسائلون" یعنی در مورد عمه سوال میشه ازتون !!  😅😅😅😅😅
خونه ۸۵ متری اندازه خونه قبلیه ما. دوتا اتاق خواب و یه هال و اشپزخونه متوسط.  با اینهمه بچه و ...

اونایی که یه بچه دارن بچه رو میفرستن خونه ی خاله ای مامان بزرگی بعد خودشون تولید مثل میکنن اینا فکر میکنم یه مینی بوس میگیرن بچه ها رو میفرستن اردو بعد خودشون تولید مثل میکنن😑

مشاور تحصیلی و کنکوری 

من یکبار ازش یک مصاحبه بود نمیدونم چی بود ساخته بود چطور زایمان راحت داشته باشیم بعد هی تعریف میکرد از خودش خب لامصب تو ۸ تا زاییدی معلومه دیگه راحت شده برات شوهرش هم‌ که بنده ی خدا داره تا میشه بعضی جاها

باور کن انگار دارن تو دلم رخت میشورن از وقتی اینو دیدم من از پس یکیش به زور بر میام 😑😶

وای خدا🤣🤣🤣🤣خیلی زیادن فک کن صبح خا عنر عنر بیدار کنی همه را از این سر تا اون سر سفره بندازی کلاس مجازی هرکی یه معلم🤣🤣🤣🤣

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

من یکبار ازش یک مصاحبه بود نمیدونم چی بود ساخته بود چطور زایمان راحت داشته باشیم بعد هی تعریف میکرد ...

مادربزرگ من ۹ تا زایمان کرده میگفت عمه آخریتونو رفته بودم دسشویی یهو به دنیا اومد😂😂😂😂😂

خدایاشکرت
وای خدا🤣🤣🤣🤣خیلی زیادن فک کن صبح خا عنر عنر بیدار کنی همه را از این سر تا اون سر سفره بندازی کلاس ...

😂 بعدشم فکر کنم شب همه عمودی میخوابن چون جا کمه😑😂

مشاور تحصیلی و کنکوری