2777
2789
عنوان

خانمای متاهل گل گلاب یه لحظه بیاید😘😘

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 22 پست
بشین تو اب و بتادین  فردا اب نمک  فرداش اب و سرکه وتکرار کنید  آب ولرم فراوون بخور ...

مرسی عزیزدلم

بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔                                             ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیز بهت بگم عالیه یه استکان پر نمک دریا بریز تو آب ولرم و ۱۰ دیقه بشین توش چند روز انجام بده عالی ...

مرسیییی😘😘😘😘

بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔                                             ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋
خب عفونت ندارم هنوز حس خوبی ندارم گفتم پیشگیری کنم قبل درمان😐

نه دختر خوب نکن 

جوش شیرین چیه 

عفونت بگیری بهتره بخدا 

حرف هیچکیو گوش نکن توروخدا 

عفونت نداری خب مرض داری مگه 

اگه سوزش خارش ترشح داری برو دکتر یک نگاه بکنه 

بهداشتتم رعایت کن 

ژل بهداشتیم استفاده کن

بشین تو اب و بتادین  فردا اب نمک  فرداش اب و سرکه وتکرار کنید  آب ولرم فراوون بخور ...

تشکرررر دوست گلم😘😘😘

نه دختر خوب نکن  جوش شیرین چیه  عفونت بگیری بهتره بخدا  حرف هیچکیو گوش نکن توروخدا ...

چشم مرسی😘😘😘😘