حس میکنم عفونت گرفتم حسسسسس میکنم دلم نمیخواد بیوفتم ب دکتر و بیرون رفتن لطفا اگ تجربه ایی دارید بگید
اگ استفاده کردید نسبتشم بگید لطفااا🙂😘
بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔 ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من هروقت عفونت میگیرم عنبر نسا دود میدم یا خودمو با ژل میشورم
عنبرنسا🤢اخ دلم نمیکشه
بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔 ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋
توروخدا نکن وای خدااااا جوش شیرین چیه با خودت نکن برو یک سر دکتر یعنی چی ...
خب عفونت ندارم هنوز حس خوبی ندارم گفتم پیشگیری کنم قبل درمان😐
نه من تو تشت آب و آویشن و چای سبز میشینم ... ضد عفونته ...دو سه پشت هم روزی نیم ساعت میشینم خ ...
چ باحالا حتما انجام میدم