2777
2789

شما تاحالا آبو جوش شیرینو بخاطر عفونت تزریق کردید داخل واژن؟با سرنگ مثلا😐

حس میکنم عفونت گرفتم حسسسسس میکنم دلم نمیخواد بیوفتم ب دکتر و بیرون رفتن لطفا اگ تجربه ایی دارید بگید

اگ استفاده کردید نسبتشم بگید لطفااا🙂😘

بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔                                             ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من تو تشت آب و آویشن و چای سبز  میشینم ...

ضد عفونته ...دو سه پشت هم روزی نیم ساعت میشینم خوب میشم

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

من هروقت عفونت میگیرم عنبر نسا دود میدم یا خودمو با ژل میشورم

عنبرنسا🤢اخ دلم نمیکشه

بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔                                             ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋

تو خونه کلوتریمازول دارم اگه خیلی شدید باشه یه هفته استفاده می کنم به همراه پماد ان ان 

کلو واژینال 

اون یکی هم خارجی 

با آدم بی ادب دهن به دهن نمی زارم. ترجیح میدم نی نی یارو تگ می کنم اون ادبشون کنه😺
توروخدا نکن  وای خدااااا  جوش شیرین چیه  با خودت نکن  برو یک سر دکتر یعنی چی ...

خب عفونت ندارم هنوز حس خوبی ندارم گفتم پیشگیری کنم قبل درمان😐

بشین تو اب و بتادین 

فردا اب نمک 

فرداش اب و سرکه وتکرار کنید 

آب ولرم فراوون بخورید ویتامی سی 

لباس زیر نپوشید سه شوار بگیرید 

عنبر نسارا دود کنید کاملا خشک باشید 

نه من تو تشت آب و آویشن و چای سبز  میشینم ... ضد عفونته ...دو سه پشت هم روزی نیم ساعت میشینم خ ...

چ باحالا حتما انجام میدم