سولین99 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 252 عنوان کسی هست کنکور نظام جدید داده و دانشگاه فرهنگیان قبول شده؟ 46 بازدید | 3 پست سلام دوستان من میخوام کنکور نظام جدید بدم رشته انسانیکسی هست نظام جدید کنکور انسانی داده باشه و دانشجوی فرهنگیان باشه؟چه منابعی برا کنکور نظام جدید خوبه؟؟؟از چه انتشاراتی کتاب بگیرم؟ممنون از کمک همگی یه صلوات مهمونم کنین لطفا🌹 1399/12/16 | 23:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سولین99 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 252 اگه درست خوبه وکیل شو فرهنگیان هیلی مضخرفه خیلی وقته از درس دور شدم متولد 77ام رشته خودم تجربیه وکالت چطوریه؟حس میکنم زبونشو ندارم سخته درساش؟با چه رتبه ای وکالت میشه رفت؟ یه صلوات مهمونم کنین لطفا🌹
_67donya عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 1004 خیلی وقته از درس دور شدم متولد 77ام رشته خودم تجربیه وکالت چطوریه؟حس میکنم زبونشو ندارم سخته درساش؟ب ... خب تجربیه پرستار شو الان تا دلت بخواد پرستار میگیرن دیگ یکم رتبت خوب شه راحت پرستاریو میاری ولی فرهنگیان خیلی مضخرفه با چادر میری میایی من خودم ازمدرسه وتدریس بیزارم نظرشخصیه منه ولی بنظرمن باز پرستاری اینا بهترازتربیت معلمه