2777
2789
خب پس برو ی حدفه ای رو یاد بگیر الان صنععت درو پنجره دوجداره و س جداره و اینا خیلی رو بورسه و شاخه ه ...

میخوام همین کارو کنم دنبال یه حرفه از هستم ک اینده دار باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام همین کارو کنم دنبال یه حرفه از هستم ک اینده دار باشه

ببین باید ی حرفه ای بری ک فقط اولش بخوای یاد بگیری زرنگ باید باشی ته توی همه چیزو باید دربیاری اول نباید سرمایه وارد کنی چون سنت کمه و ریسکش بالاست با افرادی ک خیلی استاد هستن در هر رشته ای ک بخوای باید با اونا کار کنی حتی شده بعنوان شاگرد کنارشم ی رشته دانشگاهی واسه خودت انتخاب کن مهندسی باشه ک چ بهتر چون رشتهای مهندسی اکثرا تو ازاد کاربرد دارن هدفتو مشخص کن واسه خودت الان سن خوبی هستی

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
واسه خودت كار كردن سرمايه ميخوادسرمايه داري؟! 

حالا نه از اول میخوام یه کاریو درست یاد بگیرم و بعد کار خودمو شروع کنم  سرمایه خودم ندارم اما اگه کار مطمئنی باشه بابام کمک خرجمه

حالا نه از اول میخوام یه کاریو درست یاد بگیرم و بعد کار خودمو شروع کنم  سرمایه خودم ندارم اما ا ...

بايد پارتي داشته باشي تا كسي حاضر شه قبولت كنه بهت كار ياد بده بعدم كمك خرج با سرمايه داشتن خيلي فرق داره 

ببین باید ی حرفه ای بری ک فقط اولش بخوای یاد بگیری زرنگ باید باشی ته توی همه چیزو باید دربیاری اول ن ...

اره موافقم رشتم ریاضی نیس که برم مهندسی اما فکر نکنم زیاد تاثیر داشته باشه تو دانشگاه چیز عملی یاد نمیدن همش تئوری

بايد پارتي داشته باشي تا كسي حاضر شه قبولت كنه بهت كار ياد بده بعدم كمك خرج با سرمايه داشتن خيلي فرق ...

سرمایه هست اما میخوام با توانایی خودم شروع کنم نه پول ددی