2777
2789
پیرزن پولدار

یه شوگر ددیم برای دوست من پیدا کن باتشکر🙄😁

عشقم را در سرم دفن کردم و مردم پرسیدند چرا سرم گل داده است چرا چشمانم مثل ستاره میدرخشند و چرا لب هایم از صبح روشن ترند کسی نمیتواند عشق را بکشد اگر در خاک دفنش کنی دوباره میروید....!!! ❤❤
۱۸ سالمه سال اخرم و رشتم تجربی نیس که بخوامبرم پزشکی  

ببين بخون دبيري  قبول شي از اول دانشجويي استخدام رسمي هستي حقوق هم ميگيري و بعدا هم ميتوني دو مدرسه كار كني و كلاس خصوصي بذاري بيشتر در بياري 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنی؟

نه با راه های دیگه ام میشه

ولی خب من خودم درس خوندنو انتخاب کردم 

پنجره را باز کن و از این هوای مطبوع بارانی لذت ببر خوشبختانه باران ارث پدری هیچکس نیست💚🌿                                     #حسین_پناهی
موفق باشی کسب و کار انلاین؟

ممنون

نه طبق بافت شهرم و محصولاتی که داره یه کار صادراتی کوچولو موچولو 

عشقم را در سرم دفن کردم و مردم پرسیدند چرا سرم گل داده است چرا چشمانم مثل ستاره میدرخشند و چرا لب هایم از صبح روشن ترند کسی نمیتواند عشق را بکشد اگر در خاک دفنش کنی دوباره میروید....!!! ❤❤
انسانی  و اینکه بنظرم با درس خوندن ادم زیاد موفق نمیشه  اخه علاقه خاصی ام ندارم ب درس خو ...

چرا اتفاقا میشه   

من خیلیا رو میشناسم رشته خوبی نداشتن ولی با همون کلی موفق شدن و الان ملیونر رو به ملیاردرین 

با تمام شدن این تیکر ... واسم یه صلوات میفرستی؟
خودم تو فکرشم برای خودم🙃

ای بابا😂😂

با شغل ازاد ته شغلای دولتی هیچی نیست تو خونه پرش مثلا ماهی ۲۰ملیون حقوق میگیری ک صدسال نمیگیری سالی میشه ۲۴۰ملیون.درصورتیکه تو ازاد میشه سالی ۷۰۰ ۸۰۰درامد داشت.البته باید استعداد داشته باشی ی چیزی بری ک الان بهش نیاز باشه و مدام خودتو اپدیت کنی در زمینه شغلی تا دو س سالم طول میکشه تا توی هرشغل ازادی جا بیفتی.بستگی داره ادم ریسک پذیری باشی یا ن

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
وکیل شدن رتبه خیلی خوبی میخوادش و اما نیمه پر لیوانو ببین خیلیا لیسانس حقوق دارن و بیکارن 

دانشگاه خوب بیکار نداره

منکه لیلی قصه هایت بودم چرا بال و پر لیلایت را چیدی متن  از خودم خطاب به شوهرم 
با شغل ازاد ته شغلای دولتی هیچی نیست تو خونه پرش مثلا ماهی ۲۰ملیون حقوق میگیری ک صدسال نمیگیری سالی ...

من دنبال ایده هستم 

زندگی کارمندی و تفکر کارمندی خیلی ادم نمیتونه پیشرفت کنه ادم  برای همین ترجیح میدم کارافرین باشم

دانشگاه خوب بیکار نداره

یه سرچ کوچیک بکن تو سایت های استخدامی یک مهندس کامپیوتر برنامه نویس اینقدر زحمت کشیده درس خونده اما بدون سابقه بهش کار نمیدن و در کنار این اگه سر کارم بره حقوق درحد ۵ تا ۸ تومن

من دنبال ایده هستم  زندگی کارمندی و تفکر کارمندی خیلی ادم نمیتونه پیشرفت کنه ادم  برای هم ...

خب پس برو ی حدفه ای رو یاد بگیر الان صنععت درو پنجره دوجداره و س جداره و اینا خیلی رو بورسه و شاخه هاش زیاده دو س سال طولومیکشه ک راه بیفتی اما وقتی ک پخته تر شدی و سنت بالاتر رفت میتوتی شرکت خودتو داشته باشی

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
ببين بخون دبيري  قبول شي از اول دانشجويي استخدام رسمي هستي حقوق هم ميگيري و بعدا هم ميتوني ...

این یه جور میشه کارمند دولت 

من حاضرم ۱۸ ساعت واسه خودم کار کنم اما ۸ ساعت واسه دولت کار نکنم