2777
2789
عنوان

سزارین جنین بریچ

| مشاهده متن کامل بحث + 12950 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل عمل دیگه سونو نداره من دکتر معاینه کرد تو اتاق عمل گفت چرخیده میخوای طبیعی زایمان کنی؟ کمکت میکن ...

چجور گف طبیعی کمکت میکنم مگه میشه درد نداشته باشی و یهو زایمان کنی

عزیزم من هفته ۲۹ بارداریم ینی باید کی سونو بدم تا متوجه شم یریچه یانه؟ و اینکه اگه جفتم قدامی باشه ...

اگه شکمت آویزونه بچت سفالیک هست یعنی سرش پایینه"اگه شکمت رفته بالا بچت بریچ هست سرش بالاست""دکترت دیگه تو این هفته ها برات مینویسه

احتمال چرخش توماه های اخرزیاده اماخب دیگه قبل عمل فک نکنم سونو کنه بیمارستانت دولتیه؟

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
عه ؟چند هفتگی سونو کردی بریچ بود و چند هفتگی چرخید

تا ۳۴ بریچ بود

۳۷ ک سونو دادم چرخیده بود

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
چجور گف طبیعی کمکت میکنم مگه میشه درد نداشته باشی و یهو زایمان کنی

درد داشتم عزیزم.رفتم بیمارستان ماما گفت دهانه رحمت باز شده دکترت کیه؟ گفتم فلانی زنگ زدن بهش عین موشک اومد.منتظر بود دکتر بیهوشی بیاد تو اتاق عمل بودیم.هی من گریه میکردم از درد.بعد دست زد گفت دخترم چرا گریه میکنی؟ چیزی نیست که.بعدم هی دست گذاشت گفت چرخیده.خودم کمکت میکنم گفتم نمیخوام.دیگه دکتر بیهوشی اومد بالا سرم هیجی نفهمیدم

من اگه مثل خیلیا بودم …الآن با خیلیا بودم …
اگه شکمت آویزونه بچت سفالیک هست یعنی سرش پایینه"اگه شکمت رفته بالا بچت بریچ هست سرش بالاست""دکترت دی ...

نه شکمم زیاد آویزون نیس 

راستی امکان داره کسی اول بارداری جفتش قدامی باشه آخرش خلفی شه؟

نه اصلا"مال منم از اول قدامی بود تا اخرم قدامی موند"میخوای طبیعی زایمان کنی؟

چند روز پیش دکنر داشت صدای قلب جنینو میشنید فک کن صدای قلبش از سمت چپ شکمم میومد ولی لگداش از سمت راست حس میکردم 

این ینی نچرخیده؟