بچه ها من هفته ۳۰ سونو دادم بچم بریچ بود الان دکتر واسه این هفته که میشم ۳۷ هفته واسم سونو نوشته اگه بازم بریچ باشه تاریخ سزارین میده؟ و اینکه قبل عمل دوباره سونو میگیرن؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
احتمال چرخش توماه های اخرزیاده اماخب دیگه قبل عمل فک نکنم سونو کنه بیمارستانت دولتیه؟
یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
عه ؟چند هفتگی سونو کردی بریچ بود و چند هفتگی چرخید
تا ۳۴ بریچ بود
۳۷ ک سونو دادم چرخیده بود
برای ده ثانیه بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
چجور گف طبیعی کمکت میکنم مگه میشه درد نداشته باشی و یهو زایمان کنی
درد داشتم عزیزم.رفتم بیمارستان ماما گفت دهانه رحمت باز شده دکترت کیه؟ گفتم فلانی زنگ زدن بهش عین موشک اومد.منتظر بود دکتر بیهوشی بیاد تو اتاق عمل بودیم.هی من گریه میکردم از درد.بعد دست زد گفت دخترم چرا گریه میکنی؟ چیزی نیست که.بعدم هی دست گذاشت گفت چرخیده.خودم کمکت میکنم گفتم نمیخوام.دیگه دکتر بیهوشی اومد بالا سرم هیجی نفهمیدم