2777
2789

چرا پشیمون شدین ؟

من با دوست پسرم ۴ ساله باهمیم 

ظهر رفتیم مشاور ازدواج

هنوز مشاور جواب نداده

بنظر من مناسب هم نیستیم 

الان زنگ زد گفت اگر منو ول کنی پشیمون میشی 

نمیدونم از ی طرف عقلم میگه ولش کن 

از ی طرف دلم نمیزاره 

نمیدونم چمه ی زمانی براش میمردم الان اصلا دوسش ندارم نمیدونم چرا 

جای من باشین چیکار میکنید 

ی صلوات مهمونم کن مهربون💝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقلت چرااینومیگه؟شرایطتون روکامل شرح بده.میخوام نتیجه گیری کنم.

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )
خب مشکلتون چیه که به اینجا رسیدین

ی زمانی من خیلی دوسش داشتم ولی اون با رفتارش خیلی اذیتم کرد ایراد میگرفت قهر میکرد 

تا اینکه من اوایل امسال بهش گفتم همه چی تموم شد 

اونم زیاد اصرار نکرد و تموم شد شهریور دوباره برگشت و همش میگه من قصدم ازدواجه 

میخوامت 

ولی من خیلی مشکل داریم من درون گرام اون برون گرا 

قدرنشناس عه 

زنش بشم دوباره اخلاقای مزخرفشو شروع می‌کنه

من مث شما 3 سال با یه آقای هستم خانوادهامون باخبرند قرار ازدواج کنیم ولی من مرددم، خیلی مشکلات بود ا ...

منم مثل تو خیلی دلسرد شدم خیلی 

راستش توقع بالاتر رفته فکر میکنه حق من از زندگی این نیست اخلاقش ی جوریه همیشه خودشو قبول داره منو بد میکنه

ی زمانی من خیلی دوسش داشتم ولی اون با رفتارش خیلی اذیتم کرد ایراد میگرفت قهر میکرد  تا اینکه م ...

به مشاوره ادامه بدین به نظرم مشکل حادی نیست

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood
ی زمانی من خیلی دوسش داشتم ولی اون با رفتارش خیلی اذیتم کرد ایراد میگرفت قهر میکرد  تا اینکه م ...

بخاطر عیب هاشه ک ازش سرد شدی،خیلی سخته اعتماددوباره،امیدوارم حال دلت خوب بشه راه درستوپیداکنی

به مشاوره ادامه بدین به نظرم مشکل حادی نیست

من اول خیلی دوسش داشتم خیلی تلاش می‌کردم براش 

ولی الان دلسرد شدم ازش 

اون میگه چون اون موقع بی محلت کردم دوسم داشتی الانم باید محلت ندم😏