2777
2789
عنوان

جوش صورت

69 بازدید | 11 پست

سلام خانوما دخترم ۲۶روزشه صورتش چند روز پیش یه جوشای کوچولودرآورد دون دون ریز بعد چندروز خشک شد و رنگشم زردشدروی پیشونیش هست این جوشا ازچیه به نظرتون همه صورتش دون دون قرمزه الاپیشونی ک سرشون خشک شده وزرد انگار پماد زدی ب جوشاش

خوش اومدی نازمامان.😊

حساسیت 

نزار کسی بوسش کنه

✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت می‌نامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎⁦❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید حساسیت داره شایدم چیزی نیس اگه حساسی و میبینی غیرطبیعیه به دکترش نشون بده

دم عیده کرونا هم هست مطب دکترشم شلوغه نمیخوام ببرم دکتر

خوش اومدی نازمامان.😊
دم عیده کرونا هم هست مطب دکترشم شلوغه نمیخوام ببرم دکتر

نیازنیست ببریش دکتربرو آزمایشگاه یه ظرف نمونه بگیر خونه ازمدفوعش بذارتوظرف ببر آزمایشگاه بگو برا تشخیص پروتئنیه.. 

بچه هایی که به پروتئن گاوی ازجمله شیر. پنیر. کره. ماست

میوه هایی مثل کیوی. گیلاس. موز ووووو

مغزیجات واینا حساسیت دارن و مادر نباید بخوره که بچه اذیت نشه. 

نیازنیست ببریش دکتربرو آزمایشگاه یه ظرف نمونه بگیر خونه ازمدفوعش بذارتوظرف ببر آزمایشگاه بگو برا تشخ ...

منو دکترازهمه چی منع کرده همه پروتئنای گاوی میوه فقط سیب میتونم بخورمو گلابی چیزای نفاخ ب کل تعطیل بچه هم شیر خودمو میخوره 

خوش اومدی نازمامان.😊