2777
2789
من نزدیک به دو میلیون فروش داشتم دوساله حدودا ، خیلی برنامه خوبیه  باید بزنی رو اون که زده کام ...

چقققدر خوب ...

عزیزم خود برنامه چقدر ازت میگیره بابت فروش ؟

چنددرصد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقققدر خوب ... عزیزم خود برنامه چقدر ازت میگیره بابت فروش ؟ چنددرصد؟

الان دوماهی هستن درصدش صفره که فوق العده فروشم خوب بوده قبلا ۱۵ درصد بود مثلا ۶۰ تومن یه چیز میفروختم ۵۰ میرسید به خودم ولی واسه من خوب بوده خیلی

الان دوماهی هستن درصدش صفره که فوق العده فروشم خوب بوده قبلا ۱۵ درصد بود مثلا ۶۰ تومن یه چیز میفروخت ...

شرمنده یه سوال دارم...

من یکی از آیتمام فروش رفت و پست کردم رفت حالا دیروز  رسیده و دکمه رسید رو   زدن و نوشت  مبلغ ب کیف پول شما واریز شد  ...

من تازه الان شماره شبا وارد کردم  توی اون صفحه، باید چیکار کنم ؟   هنوز پول نیومده ب کارتم

شرمنده یه سوال دارم... من یکی از آیتمام فروش رفت و پست کردم رفت حالا دیروز  رسیده و دکمه رسید ...

سلام عزیزم

برید تو قسمت تنظیمات و گزینه وضعیت جیب ام رو بزنید و بریز به حسابم رو بزنید بعد ۷۲ ساعت میاد تو حسابتون

من نزدیک به دو میلیون فروش داشتم دوساله حدودا ، خیلی برنامه خوبیه  باید بزنی رو اون که زده کام ...

سلام عزیزم خوبی؟ ببخشید بهتون پی ام دادم، شما چکارکردید ک فروش تون خوب بوده 

میشه تروخدا یکم به منم یاد بدید 

چکارکنم تروخدا جوابمو بده گلی😘

سلام عزیزم خوبی؟ ببخشید بهتون پی ام دادم، شما چکارکردید ک فروش تون خوب بوده  میشه تروخدا یکم ب ...

سلام عزیزم کار خاصی نکردم ، باید عکس گرفتنتون خوب باشه خیلی پس‌زمینه عکسایی که‌میگیرین خوشگل باشه ، قیمتاتوت مناسب باشه ، و این که ایتم هاتون رو ویژه کنید یا کمدتون رو جادویی کنین به بالا رفتن فروش کمک‌میکنه 

اره عزیزم ، اسم‌کمدم اکسسوری ماهوره 

بعد عزیزم ببخشید مثلا ی چیزیو میزنم 88تومن بعد طرف میاد بهم میگه50تومن بهم میدی 

بعد من تو دوراهی گیر میکنم نمیدونم چکارکنم دوست دارم بفروشمش ولی 50تومنم کمه، اینجور موقع ها باید چکارکنم؟ 

بعد عزیزم ببخشید مثلا ی چیزیو میزنم 88تومن بعد طرف میاد بهم میگه50تومن بهم میدی  بعد من تو دور ...

عزیزم‌تو فروختن کارات عجله نکن ، من اگه عجله نکرده بودم الان کلی بیشتر پول داشتم ، ولی خب مثلا اگه زد ۸۸ بگو نهایتا بخوام خیلی تخفیف بدن ۷۸ میدم ، خیلی تخفیف نده 

عزیزم‌تو فروختن کارات عجله نکن ، من اگه عجله نکرده بودم الان کلی بیشتر پول داشتم ، ولی خب مثلا اگه ز ...

آره من متاسفانه هول میشم خیلی تخفیف میدم🤕الان تعقیب تون کردم بیشتر آیتمتون قیمتش 20تومن و 40تومنه،واقعا 2تومن میشه؟

آره من متاسفانه هول میشم خیلی تخفیف میدم🤕الان تعقیب تون کردم بیشتر آیتمتون قیمتش 20تومن و 40تومنه،و ...

عزیزم من یه کمد دیگم داشتم بعد پاک شد خطشم نداشتم مجبور شدم یه کمد دیگه بزنم ولی الان میرم تو قیمت فروشام یک میلیونه  اون یکی اکانتمم ۹۰۰ تومن بود  تازه کلیم خارج از کمدا فروش داشتم، بعد چون ایتمامو تعداد میزدم جز پریده ها حساب نمیشه ، الان نزدیک ۳۵۰ تومن دیگه از کمدا طلب دارم که برسه دستشون و بیاد به حسابم