یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام عزیزم خوبی؟ ببخشید بهتون پی ام دادم، شما چکارکردید ک فروش تون خوب بوده میشه تروخدا یکم ب ...
سلام عزیزم کار خاصی نکردم ، باید عکس گرفتنتون خوب باشه خیلی پسزمینه عکسایی کهمیگیرین خوشگل باشه ، قیمتاتوت مناسب باشه ، و این که ایتم هاتون رو ویژه کنید یا کمدتون رو جادویی کنین به بالا رفتن فروش کمکمیکنه
آره من متاسفانه هول میشم خیلی تخفیف میدم🤕الان تعقیب تون کردم بیشتر آیتمتون قیمتش 20تومن و 40تومنه،و ...
عزیزم من یه کمد دیگم داشتم بعد پاک شد خطشم نداشتم مجبور شدم یه کمد دیگه بزنم ولی الان میرم تو قیمت فروشام یک میلیونه اون یکی اکانتمم ۹۰۰ تومن بود تازه کلیم خارج از کمدا فروش داشتم، بعد چون ایتمامو تعداد میزدم جز پریده ها حساب نمیشه ، الان نزدیک ۳۵۰ تومن دیگه از کمدا طلب دارم که برسه دستشون و بیاد به حسابم