2777
2789
عنوان

تازه وارد

79 بازدید | 14 پست

دخترا من دیشب اومدم ب جمعه نی نی سایتیا،متاسفانه ۸ ساله پیش عضو بودم اما رمزه ورودو ایمیلو فراموش کرده بودم،

الان یه سوال؟

چرا من میخوام عکس بذارم ،عکسه چپکی میاد؟

چه کنم دخترا؟

دل مرنجان ،که به هر دل ز خدا راهی است

اصن عکس نمیاد ک 😅😅

برو تو سایت آپلود، اونجا عکستو آپلود کن بعدش کپی و اینجا الصاق بزن

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصن عکس نمیاد ک 😅😅 برو تو سایت آپلود، اونجا عکستو آپلود کن بعدش کپی و اینجا الصاق بزن

میدونم عزیزم..رفتم تو پروفایله شخصیه خودم،عکسو آپ کردم اما چپکی میاد مثلا انگارکه عکسو برعکس گرفتی دستت..اونجوری میشه

میدونم عزیزم..رفتم تو پروفایله شخصیه خودم،عکسو آپ کردم اما چپکی میاد مثلا انگارکه عکسو برعکس گرفتی د ...

اهان پروفایل رو میگی؟؟ نمیدونم خو یه عکس دیگه امتحان کن

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

دخترهرچی میزارم چپکی میشه..

عع😶😶 خو حالا بزار تایید شه شاید درست شد🤔🤔🤔

عع😶😶 خو حالا بزار تایید شه شاید درست شد🤔🤔🤔

خیر ببینی از دیشب تالا سه بار گذاشتم هر سه بارم که تایید شده همون مدلی بود..ولی دستتتتت درد نکنه مهربون ک ج دادی،

خیر ببینی از دیشب تالا سه بار گذاشتم هر سه بارم که تایید شده همون مدلی بود..ولی دستتتتت درد نکنه مهر ...

جواب دادم ولی بدردت ک نخورد😅😅

حالا یه کاری کن خودت عکسو تو گالریت چپکی کن بعدش بزار ببین صاف میشه😅😅😅

جواب دادم ولی بدردت ک نخورد😅😅 حالا یه کاری کن خودت عکسو تو گالریت چپکی کن بعدش بزار ببین صاف میشه ...

خخ،اصلن نگم براتا،یعنی مخم پوکید ولی همچنان چپکی میشه عکسا

نخواستم اصن..خخ..واللا

خخ،اصلن نگم براتا،یعنی مخم پوکید ولی همچنان چپکی میشه عکسا نخواستم اصن..خخ..واللا

خیلی عجیبه😬😬

میخوای نی نی یار تگ‌کن بپرس مشکلتو😀

چمدونم واللا،مرسی از راهنماییات بانووو

خواهش خواهر😀