quiz مدیر استارتر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 60 عنوان تازه وارد 79 بازدید | 14 پست دخترا من دیشب اومدم ب جمعه نی نی سایتیا،متاسفانه ۸ ساله پیش عضو بودم اما رمزه ورودو ایمیلو فراموش کرده بودم،الان یه سوال؟چرا من میخوام عکس بذارم ،عکسه چپکی میاد؟چه کنم دخترا؟ دل مرنجان ،که به هر دل ز خدا راهی است 1399/12/16 | 15:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_ثمره_ عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 26249 اسم کاربریت چی بود😶 بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
__lover__ عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 11112 اصن عکس نمیاد ک 😅😅برو تو سایت آپلود، اونجا عکستو آپلود کن بعدش کپی و اینجا الصاق بزن اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....
quiz مدیر استارتر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 60 اصن عکس نمیاد ک 😅😅 برو تو سایت آپلود، اونجا عکستو آپلود کن بعدش کپی و اینجا الصاق بزن میدونم عزیزم..رفتم تو پروفایله شخصیه خودم،عکسو آپ کردم اما چپکی میاد مثلا انگارکه عکسو برعکس گرفتی دستت..اونجوری میشه دل مرنجان ،که به هر دل ز خدا راهی است
quiz مدیر استارتر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 60 اسم کاربریت چی بود😶 Eli دل مرنجان ،که به هر دل ز خدا راهی است
__lover__ عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 11112 میدونم عزیزم..رفتم تو پروفایله شخصیه خودم،عکسو آپ کردم اما چپکی میاد مثلا انگارکه عکسو برعکس گرفتی د ... اهان پروفایل رو میگی؟؟ نمیدونم خو یه عکس دیگه امتحان کن اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....
quiz مدیر استارتر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 60 اسم کاربریت چی بود😶 اونوقتا یادمه کله نی نی سایت تمش صورتی بووود،الان خ عوض شده همه چیش دل مرنجان ،که به هر دل ز خدا راهی است
quiz مدیر استارتر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 60 اهان پروفایل رو میگی؟؟ نمیدونم خو یه عکس دیگه امتحان کن دخترهرچی میزارم چپکی میشه.. دل مرنجان ،که به هر دل ز خدا راهی است
__lover__ عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 11112 دخترهرچی میزارم چپکی میشه.. عع😶😶 خو حالا بزار تایید شه شاید درست شد🤔🤔🤔 اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....
quiz مدیر استارتر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 60 عع😶😶 خو حالا بزار تایید شه شاید درست شد🤔🤔🤔 خیر ببینی از دیشب تالا سه بار گذاشتم هر سه بارم که تایید شده همون مدلی بود..ولی دستتتتت درد نکنه مهربون ک ج دادی، دل مرنجان ،که به هر دل ز خدا راهی است
__lover__ عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 11112 خیر ببینی از دیشب تالا سه بار گذاشتم هر سه بارم که تایید شده همون مدلی بود..ولی دستتتتت درد نکنه مهر ... جواب دادم ولی بدردت ک نخورد😅😅حالا یه کاری کن خودت عکسو تو گالریت چپکی کن بعدش بزار ببین صاف میشه😅😅😅 اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....
quiz مدیر استارتر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 60 جواب دادم ولی بدردت ک نخورد😅😅 حالا یه کاری کن خودت عکسو تو گالریت چپکی کن بعدش بزار ببین صاف میشه ... خخ،اصلن نگم براتا،یعنی مخم پوکید ولی همچنان چپکی میشه عکسانخواستم اصن..خخ..واللا دل مرنجان ،که به هر دل ز خدا راهی است
__lover__ عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 11112 خخ،اصلن نگم براتا،یعنی مخم پوکید ولی همچنان چپکی میشه عکسا نخواستم اصن..خخ..واللا خیلی عجیبه😬😬میخوای نی نی یار تگکن بپرس مشکلتو😀 اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....
quiz مدیر استارتر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 60 خیلی عجیبه😬😬 میخوای نی نی یار تگکن بپرس مشکلتو😀 چمدونم واللا،مرسی از راهنماییات بانووو دل مرنجان ،که به هر دل ز خدا راهی است
__lover__ عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 11112 چمدونم واللا،مرسی از راهنماییات بانووو خواهش خواهر😀 اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....