2777
2789
عنوان

کی مبلشو شسته؟

154 بازدید | 13 پست

تو تهران کارتون رو به کی و چه شرکت خدماتی ای دادین انجام بده؟ راضی بودین؟

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

من جایی نمیدم بشوره خودم بخارشو میکشم اخه مبل تمیز میمونه معمولا‌.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارچه مبل من پود پود شده. خیلی حس بدی دارم روش میشینم انگار همه کثافت عالم توشه

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
پارچه مبل من پود پود شده. خیلی حس بدی دارم روش میشینم انگار همه کثافت عالم توشه

خب پس بده بشوره 

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

من انسال گفتم از مبل شویی اومدن شستن با دستگاه خیلی تمیز شد ولی اصفهانم

برا هر جنس پارچه ای سری جدا دارن؟

پارچه میل من کتون و بافت داره میترسم نخهاش کشیده بشه بیرون اگه با چیز فلزی بکشن روش

یک دونه بخارشوی بخر خودت تمیزش کن

چه مارکی بخرم؟ چنده؟ مامانم کنوود داشت جون نداشت

چه مارکی بخرم؟ چنده؟ مامانم کنوود داشت جون نداشت

من  بخارشوی ندارم خواستم بگیرم نشد خانم دلرباکه داخل تاپیکتون گفت بابخارشوی مبلهاشو تمیزمیکنه سوال کنید

دیجی کالا هم  بخارشوی دیجی کالا سرچ کنید مارک وقیمتهاش میاد

دلبر جان بخارشویت مارکش چیه؟ راضی هستی؟

برا هر جنس پارچه ای سری جدا دارن؟ پارچه میل من کتون و بافت داره میترسم نخهاش کشیده بشه بیرون اگه با ...

نمیدونم یه دستگاهی بود سرش مثل یه فرچه دایره ای بود انگار با اون شستن و آبگیری کردن من خودم باید جایی میرفتم نبودم بالا سرشون دقیق نمیدونم

دلبر جان بخارشویت مارکش چیه؟ راضی هستی؟

مارک کنوود (kenwood) عزیزم

اره خداروشکر راضیم. من برای سرامیک کف خونه استفاده نمیکنم بیشتر برای مبل و سرامیک دیوار آشپزخونه که روغن میگیره و یه سری داره نوکش تیزه مثلا کناره های گاز که روغن بگیره با اون میزنم بعد دستمال میکشم و اینا

قالیشویی تهران جم عالی بود امیدوارم کیفیتشون حفظ بشه چه در شست و شوی قالی چه مبل