عزیزان شما طرح فرزندان غدیر شرکت کرده بودید برای وام ؟ من شرکت کردم اسمم دراومد و باهام تماس گرفتن برم بانک و ضامن و مدارکمو ببرم تقریبا ۱۸ روز گذشته از بردن ضامنم ولی هنوز وام رو نریختن برام ، برای شما ریختن ؟ کسی بوده که وام گرفته باشه ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
دخترداییم بهش زنگ زدن بره بانک رفته گفتن هنوز اسامی نیومده ببخشید مبلغش چقدره و اقساط چند ماه ...
بستگی داره به هرکس چقدر تعلق بگیره اول که تماس میگیرن یکسری سوالات میپرسن و اسم دکترهاتون و... و بعد باز تماس میگیرن که چقدر بهتون تعلق میگیره ، به من ۱۰ میلیون تعلق گرفت که البته هنوز ندادن تقریبا میشه ماهی ۲۵۰-۲۷۰ ، بعضیا هم بهشون ۵ میلیون و بعضیا ۱۷-۲۰ میلیون میدن
رفتم گفتن دست ما نیست و وامتون رو باید از قم براتون بریزند ، من اهواز هستم ، خیچ شماره تماسی هم نیست ...
مدارکت چی همینجوری موندن
به نامت وام نگیرن از بانک
اینستا گرام دارید برید تو صفحه اشون کامنت بزارید
عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.