2777
2789
عنوان

پسرم از دسشویی آب خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 1036 بازدید | 46 پست

خودتو بزن ک حواست نیس

ن اونو

بچه سه ساله عقلش کجاس

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من یه سری دیدم داشت با فرچه دست شویی مسواک میزد  میفهمی 🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴😫😫😫😫😫😫

الا اسی جات بود بچع رو دار میزد،😂😂

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

اب،ابه دیگه بچه اس یا حواست باشه یا دنیا نیار ماشالله زن ایرانی بره پای تلفن  دیگه‌ ول کن ...

وای چقدر خندیدم،😂😂

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و حاجت رواییم صلوات بفرستید😘😘😘

اشکال نداره  پسردوستم  یه دفعه  از شلنگ دستشویی  خونه  ما آب خورده  بود  بعد  تاجاییی  هم  جاداشت  سرشلنگ  جاداده  بود  توحلقش  هیچیش  نشد  بعدشم  اخه جرامیزنیش  مگه  بچه سه ساله چی میفهمه  باید خودت حواست باشه

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری

پسر من ی سال و نیمشه از رو مبل میره بالا دستاشو باز میکنه خودشو بندازه پایین😐از کثیف ترین جای ممکن سعی میکنه چیزی برداره بزاره دهنش دیوونم کرده فرشارو بلند میکنه از زیرشون خاک برمیداره بخوره یا از رو فرش چیزی میخواد برداره بخوره 

هم قدم سختیاش من بودم ولی پیش قدم خوشیای یکی دیگه😔شاید امروز خودم و ببازم اما فردا رو تغییر میدم.
دختر من یه سری دیدم داشت با فرچه دست شویی مسواک میزد  میفهمی 🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴😫😫😫😫😫😫

تموم کن این بازی کثیف رو😫

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️