2777
2789
عنوان

کسایی ک روغن حیوانی استفاده میکنن

3581 بازدید | 133 پست

سلام خانوما من از روغن حیوانی برا غذاهام استفاده میکنم حالا گرونه کیلویی ۷۰هزاره

باتوجه به شرایط مالیمون کمی گرونه برامون و خواهرام و مامانم اینا همش طعنه میزنن ک چرا استفاده میکنی وقتی اینقدر گرونه اوناخودشون مصرف نمیکنن ولی منم معتقدم ک وقتی مفیده چرا استفاده نکنم

حالا نظر شما چیه شما مصرف میکنین چند میخرین و اینکه واقعا حق بااوناس؟

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه توان مالی داری استفاده کن روغن شحم مفیدتره و قیمت مناسب تره

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

ما خریدیم کیلویی ۴۵۰ پارسال ۳۸۰ بود

به نظرم ازتون سو استفاده کردن

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

من هم با همه ی سختیش کره گاوی استفاده می کنم 

البته باید این رو هم در نظر بگیرید کسانی روغن های حیوانی مصرف می کنن باید فعالیت شون بیشتر باشه

ب هر حال روغن ، تا حدی کمی لازمه برا بدن ، و کلن مصرفش مفید نیست 

شما هم همچنان کاریو انجام بدید ک خودتون می دونید درسته و دوست دارید

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی

کار درستُ شما انجام میدی. آدم کم بخوره ولی سالم بخوره، خیلی بهتره. 

شحم گاو هم میگن خوبه، البته من استفاده نکردم تا حالا، ولی قیمتش خیلی پایینتره. 

میتونی خودت دنبه بخری و روغنشو بگیری. اما نمیدونم اینطوری به لحاظ قیمتی چقدر فرقشه.

کار درستُ شما انجام میدی. آدم کم بخوره ولی سالم بخوره، خیلی بهتره.  شحم گاو هم میگن خوبه، البت ...

شحم خیلی خوبه

حتی روغن حیوانی هم برای گاو باشه مفیدتره

روغن حیوانی ما کیلویی ۳۰۰میخریم

ببخشید منظورم کره هس که میارم ذوبش میکنم رو گاز میشه روغن 

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود