2777
2789
عنوان

خراب کاری

167 بازدید | 18 پست

بی دقت ام خیلی وقتابعدیک چیزی روخراب میکنم اعصابم بهم میریزه شمام هستین یافقط منم😢

درزمینه طب سنتی مطالعات زیادی داشتم خوشحال میشم کمک تون کنم نازایی،پلی کیست،ریزش مو....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرابکار🤤🤭

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

اوه من الان رو دیوار تررررر زدم 

با بستنی شکلاتی رفتم تو دیوار 😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂

نمی دونم چه خاکی بایدتو تو سرم بریزم

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
مثلا چی رو خراب میکنی؟!

وسایلام مثلاغذاساز،پارچ آب میوه گیری،قوری،کاسه ،سوپ خوری،ایناروشکوندم خودم تاحالاازحواس پرتی

درزمینه طب سنتی مطالعات زیادی داشتم خوشحال میشم کمک تون کنم نازایی،پلی کیست،ریزش مو....
من برعکسم میزنم زیرخنده😐😂😂 دست خودمم نیس

خوش بحالت من میرم توفازافسردگی تایه مدت زیادولی بعدش یادم میره بازمیشم همون حواس پرت قبلی

تنها نیستی ولی من بعدش عصبی نمیشم فقط از خودم و کار کردنم خندم میگیره😐😂😂

کجاش خنده داره فقط گریه داره

خوش بحالت من میرم توفازافسردگی تایه مدت زیادولی بعدش یادم میره بازمیشم همون حواس پرت قبلی

دنیادوروزه بابا

غصه الکی نخور

بیخیال باش 

🐻🍕من//میبرم//این//بازیو//به//تنهایی🍕🐻🍭🍭🍭ماها،،،شیش،،،هیچ،،،جلوییم،،،چون،،،لپامون چال،،،داره🍭🍭🍭🤧🤤🤪🤪🤪💜