2777
2789

من هفته ی آخر اسفند ینی ۲۴ ام وقت سزارین دارم. اون موقع ۳۸ هفته م کامل میشه.حالا شوهرم میگه با دکترت صحبت کن اگه میشه یک هفته ی دیگه هم بمونن و سال ۱۴۰۰ به دنیا بیان.نمیدونم کسی بوده اینجوری؟

اگه بشه بهتره😬

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چکاریه 😐

خودت خسته ات نشده  

من که دکترم گفت تا اخر هفته ۳۸

گفتم دارم میمرم زود تمومش کن این بازی کثیف رو 😂

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
چکاریه 😐 خودت خسته ات نشده   من که دکترم گفت تا اخر هفته ۳۸  گفتم دارم میمرم زود تمومش ...

چرا بابا من که خدایی خسته شدم.هرشب دعا میکنم کیسه آبم پاره شه.ولی شوهرم که اینو گفت رفتم توی فکر

چرا بابا من که خدایی خسته شدم.هرشب دعا میکنم کیسه آبم پاره شه.ولی شوهرم که اینو گفت رفتم توی فکر

بهش فکر نکن اول توکل بخدا بعدم هرچی دکتر میگه 

اصلا یک روزم اضافه تر از اون چیزی که دکتر میگه  قبول نکن 

اینقدر سختی بعد اتفاقی بیوفته 

انشاالله بخیر بگذره

من شبی که رفتم بستری بشم صبحش عمل بشم 

تو بیمارستان رفتم دسشویی بعد بخوابم خونریزی کردم دیگه یه ساعت بعدش عملم کردن به فردا نرسید 

من شبی که رفتم بستری بشم صبحش عمل بشم  تو بیمارستان رفتم دسشویی بعد بخوابم خونریزی کردم دیگه ی ...

وای چه استرسی داشتی حتما

نی نی هات دخترن یا پسر؟چندوقتشونه؟

واسه من دوتا پسرن

ای جونم خدا حفظشون کنه سختیاش هنوزم هست یا بهتر شده؟

ممنون عزیز خدا نگهدار عزیزای شما هم باشه 🥰🥰

الهی شکر که تا اینجا گذشته ولی خیلی سخته برای من. چون کمکی ندارم نزدیک نیستم به خانوده که تو طول روز کمکم کنن 

عصبی و روانی شدم 😂😂

ممنون عزیز خدا نگهدار عزیزای شما هم باشه 🥰🥰 الهی شکر که تا اینجا گذشته ولی خیلی سخته برای من. چون ...

قربونت ممنون

هیچ تصورییی ندارم از دوقلو داشتن فقط همه بهم میگن خیلیییی سخته خدا بهت صبر بده

البته مامانم میان کمکم

فقط از همون روزای اول عادت به پا ندی که بدختی 

همیشه بزار کنار خودت با تکون پا خوبشون نکن تو گهواره بزار تکون بده 

من دوتاشون به پا عادت دادیم وقتی شوهرم نبود یکیش و تو بغل تکون میدادم یکی رو پام خیلی خسته میشدم 

قربونت ممنون هیچ تصورییی ندارم از دوقلو داشتن فقط همه بهم میگن خیلیییی سخته خدا بهت صبر بده البته ...

خدا بزرگه خودش کمک میکنه صبر و حوصله میده انشاالله اروم باشن  نینیات همه ی بچه ها مثل هم نیستن