2777
2789
سفیدو طلاییش یاد نمیاد خدایی ولی آره تمیز و بزرگ بود کلا ولی هرچی کله پزی کثیف تر باشه کله پاچش خوش ...

وااای نگوو کثیف باشه😑🤣🤣🤣🤣

حال خوبِ این روزامی عشقِ دلم🤗😘
حضوری میخای بری هر دو خوبه  صبا کوچیکه ولی ظرفای مسی خوشکل داره یه میکس هم داره همه چیزو م ...

حضوری میخوام برم عزیزم؛کاج حضوری نمیشه؟؟منطقه غرب تهرانع؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شیرازیم یه بار اومدیم تهران رفتیم رودهن جات سبز یه کله پاچه ی خوردیم با عشقم هنوز که هنوز مزه اش ...

نووووووش جونت؛اسمش یادت نیس؟؟؟ماهم تقریبا همون اطرافیم

وااای نگوو کثیف باشه😑🤣🤣🤣🤣

اونجا تمیز بود ولی جدی جدی اگر کله خوب میخوای باید بری محله های قدیمی و کله پزیای قدیمی 

کله سوسولی نمیشه

یه کله پزیم روبرو پارک لاله رفتم اونم بزرگو تمیزه ولی مزش چنگی به دل نمیزد

حضوری میخوام برم عزیزم؛کاج حضوری نمیشه؟؟منطقه غرب تهرانع؟

حضوری هم میشه

منطقه دو میشه شمال غرب

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
اونجا تمیز بود ولی جدی جدی اگر کله خوب میخوای باید بری محله های قدیمی و کله پزیای قدیمی  کله س ...

مزشم خیلی مهمع؛ولی تمیزم باشه خدایی🥴

اگ یدونه مو ببینم حالم بهم میخوره😑🤣

اها؛ممنون از راهنماییت عزیزم😘😘😘

😘

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
مزشم خیلی مهمع؛ولی تمیزم باشه خدایی🥴 اگ یدونه مو ببینم حالم بهم میخوره😑🤣

اتفاقا تمیزن فقط مثلا ممکنه مغازشون یکم قدیمی و کوچیک باشه صندلیاش قدیمی باشه ادایی نباشن 

اتفاقا تمیزن فقط مثلا ممکنه مغازشون یکم قدیمی و کوچیک باشه صندلیاش قدیمی باشه ادایی نباشن 

اونش اشکالی نداره بابا

فقط تمیز و خوشمزه باشه😋😋😋

درهرصورت یه سرچ بزن تو اینستا قطعا یه جاهای ناب تری میتونی پیدا کنی دلم کله میخواد ولی فعلا رژیمم&n ...

منم رژیم دارم اخه☹🥺🥺🥺

ولی حالا ی بار بشکنیم دگ چی میشه مگ😁😂😂

درهرصورت یه سرچ بزن تو اینستا قطعا یه جاهای ناب تری میتونی پیدا کنی دلم کله میخواد ولی فعلا رژیمم&n ...

میگم قیمتاش چجوریع؟؟؟من همیشه خونه مامانم میخورم از بیرون نگرفتم 😁