2821
2789

هنوز اول راهی🙃

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از مسئولیت هایی ک رو دوشمه خسته شدم  دوس دارم زندگیم اروم باشه 🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️💔💔🙂

بالاخره یه روزی هم میرسه طعم خوشبختی و آرامش رو بچشی صبر داشته باش❤️

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
چرا

تو زندگی من بابام نقش پدر خانواده رو ایفا نمیکنه و مادر طفلیم از وقتی من ۶ ساله بودم میره سرکار  و من الان یه برادر دو ساله دارم ک مامانم از یه سال و نیم انداختتش میره همون کارش منم کنکوری تجربیم و خونمون خیلی شلوغه 

دلم به حال مامانم میسوزه دلم به حال برادر دو سالم میسوزه ک مادرش خیلی پیش نیس و همین باعث شده پرخاشگر بشه🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️💔💔💔  

تو زندگی من بابام نقش پدر خانواده رو ایفا نمیکنه و مادر طفلیم از وقتی من ۶ ساله بودم میره سرکار &nbs ...

عزیزم خدا بهت صبر بده، صبوری کن، سر برادرت رو گرم کن

نسبت به پدرت بی خیال باش،چون باید حرمت رو نگه داری و بی احترامی نکنی،تو که نمی تونی اخلاق پدرت رو تغییر بدی، پس زیاد به پدرت فکر نکن و غصه نخور