2777
2789

عزيزم زندگي كه سر محل زندگي دعوا باشه زندگي نيست! گيرم بري دادگاه حقو بهت دادن و ميري اونجايي كه خودت ميخواي ولي اقا هر روز بداخلاقي ميكنه و زندگيو زهرت ميكنه! پس فايده اي نداره يا بهتره طرفو راضي كني يا خودت كوتاه بياي يا جدا شي 

عزيزم زندگي كه سر محل زندگي دعوا باشه زندگي نيست! گيرم بري دادگاه حقو بهت دادن و ميري اونجايي كه خود ...

منو چند ساله خونه مادرش نگه داشته هر لحظه هم دستور میده مادرش که بیا فلان کار رو بکن با این که حامله ام خسته شدم دعوا شه 

هرگز اجازه نده یک روز بد این احساس رو بهت بده که زندگی بدی داری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منو چند ساله خونه مادرش نگه داشته هر لحظه هم دستور میده مادرش که بیا فلان کار رو بکن با این که حامله ...

خب فكر ميكني بري دادگاه حقو هم بدن و از مادرشوهر جدا شي اوضاع خوب ميشه؟! بازم اذيتت ميكنه 

يه جور ديگه راضيش كن با زبون خوش 

خب فكر ميكني بري دادگاه حقو هم بدن و از مادرشوهر جدا شي اوضاع خوب ميشه؟! بازم اذيتت ميكنه  يه ...

واقعا فایده نداره آدمو روانی میکنن جدیدا شوهرم هم میگه حق با مادرمه دیگه نمیدونم چیکار کنم تنها راه همینه وگرنه فک میکنن مظلوم گیر اوردن

واقعا فایده نداره آدمو روانی میکنن جدیدا شوهرم هم میگه حق با مادرمه دیگه نمیدونم چیکار کنم تنها راه ...

چي بگم بهتره با زبون چرب و نرم راضيش كني 

ميخواي حالا با يه وكيل مشورت كن اگه اين حقو داشته باشي دادگاه به نفعت راي ميده و مرد مجبور ميشه جدا شه شايدددد خود به خود بهتر شه چون از مادرش جداست و كمتر تحت تاثيرش قرار ميگيره اينم هست 

چي بگم بهتره با زبون چرب و نرم راضيش كني  ميخواي حالا با يه وكيل مشورت كن اگه اين حقو داشته با ...

واقعا اذیتم اذیت 😔