2789
عنوان

حسرت زندگی بقیه

207 بازدید | 12 پست

من شوهرم کارگره ,خودمم قبل از بچه یه زمانی شاغل بودم اما حالا نیستم,وقتی زندگی دخترخاله هام رو میببنم که یکیشون شوهرش به خاطر باباش یه کار خوب. و درآمد بالا و خونه و ماشین خوب داره,یکی دیگه دیگشون هم خودش و شوهرش استخدام و حقوق بالا دارن و وقتی تو جمع فامیل هستیم خاله ام و بقیه مدام تعریف دامادای اونا رو میکنن حتی پدر خودم من دلم میگبره,به این در و ان در میزنم حداقل خودم یه کاری پیدا کنم یه کم وضع زندگیمون بهتر بشه اما جور نمیشه ,گاهی خیلی حسرت زندگی اونا رو میخورم و ناراحتم

مادر دو فرشته

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یه جمله که شاید کلیشه ای شده باشه، ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن

منم یه همچین حسایی گاهی دارم ولی خدا چندین بار بهم نشون داده که تو زندگی بقیه چه خبرائیه که من اصلا فکر نمیکردم؛ انشاءالله واسه شما هم گشایش بشه عزیزم

همون وقتی که خیلی دلت گرفت از خدا بخواه 

اوه منم دلشتم ب همین فکرمیکردم وضعم خوبه متوسط .اما بیشتر فامیلای مادریم تیلیاردرن ..امشبم یه خونواده اومده بودن خونم از همونا...ما کجا اونا کجا ..فامیلای پدرمم بیشترشون همینطورن..انقد پول دارن ک ادم دیونه میشه اوووف چ کنیم ....امشب کلا اینجا نیستم .

اقای جاویدخوشتیپ ...  

یه دفعه خیلی دلم شکست میخواستیم برنامه ریزی کنیم با بقیه دخترخاله هام و فامیل بریم خونه یکی از همین دخترخاله ها ,گفتن نیستن بعد از زبون دختردایی ام شنیدم که خاله ام گفته نمیخوام فلانببیاد خونه دخترم رو ببینه چشم میزنه درصورتی که منظورش اون شخص نبود چون اون خودش وضعش بهتر بود منظورش من و دختردایی ام بود

مادر دو فرشته