2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعریف کن خب

ازدوست صمیمیم بخاطر مسافت وازدواج خبرنداشتم

ی شب زنگیدمش  تصویری قیافشودیدم پرام ریخت سیاه لاغر  اخه خیلی توپر وسفیدبود

دیگ شروع کرد گفت ی کافر جنی رو بپام انداخته بزور درش اوردن 😟

درســـت همــون لحـظہ ڪہ نا امیــــدے     یـــکے صـدات میڪنـہ ومیگہ:                                  بـــــاراخرت باشہ کـہ فکــرکنـے هیشکیونداری   من ازاین بالـاهوا تودارمـ☝                                          ✨دوســت دار تــــ💗ـو آفـــریدگــارت✨

یبارم رفتیم سرمزار پسرعمه مامانم ک جوان ناکام بود 

من ازدور ی لحظه نگاه کردم دیدم ی نفرسفیدپوش پشتش بهم وایساده ترسیدم چشامو ک بازوبسته کردم دیگ ندیدمش😶

درســـت همــون لحـظہ ڪہ نا امیــــدے     یـــکے صـدات میڪنـہ ومیگہ:                                  بـــــاراخرت باشہ کـہ فکــرکنـے هیشکیونداری   من ازاین بالـاهوا تودارمـ☝                                          ✨دوســت دار تــــ💗ـو آفـــریدگــارت✨
ابالفضل!!!! یعنی چی؟ یعنی جن رفته بوده تو کالبدش؟

اره ببین میگف همیشه همه جا کنارم بود حتی توحموم اینقد وحشتناک بوده ک رو سرش یچی مینداخته شاید بارورنکنیدولی عین حرفاشه میگف اون برا اذیت کردن من بوده ولی عاشقم شده بود(((:

دروووووغ  ی چیز پشم ریزون تر بگو

من ی خاطر پشم ریزون ولی خنده دار دارم😆😆ی شب که باد شدیدی میومد با خواهر شوهرم تنها بودیم خونه،همسایمون که از بالکن خونه ما به پشت بومشون دید داشت ،رفته بودن مسافرت وخونه خالی بود،باد زده بود برقا قطع شده بود،همه جا تاریک،دراز کشیدم که بخوابم که صدای جیغ وداد و فحش دادن خواهر شوهرم اومد ،رفت ببینم چی شده رنگش پریده بود با صدای لرزان گفت پشت بوم همسایه رو نگاه کن ی نفر اونجا نشسته داره نگامون میکنه،دوتای زل زدیم پشت بوم بعد دستش و تکون داد ما هم فحش میدادیم ومیگفتیم مزاحم نشو زنگ میزنیم صدوده،ولی یارو همش با دست میگفت بیاین،رفتیم تو اتاق که از پنجره هم میشد پشت بوم رو دید درها رو قفل کردیم هر کدوم ی وسیله گرفتیم دستمون تا آماده دفاع باشیم،چند ساعت گذشت دیدیم یارو نمیره مطمئن شدیم که جنه،وگرنه چرا سردش نمیشه بره یا خسته نمیشه ول کنه بره اصلا تو خونه خالی کیه که بره بالا تو این تاریکی ونصف شب، تا خود صبح پشت پنجره کشیک دادیم هلاک شدیم هم از خستگی هم از ترس،هوا که روشن شد من با دقت نگاه کردم ببینم جنه چه شکلیه،که دیدم ی شلوار راحتیه افتاده رو آنتن باد میزنه ی لنگشو تکون میده وما فکر کردیم با دست میگه بیا،اون موقعه اصلا برامون خنده دار نبود بیشتر عصبانی بودیم ولی بعدها خنده دار شد(ببخشید طولانی شد)

من ی خاطر پشم ریزون ولی خنده دار دارم😆😆ی شب که باد شدیدی میومد با خواهر شوهرم تنها بودیم خونه،همسا ...

😂یاللعجایب

چ وحشتناک! الان از شرش راحت شده؟

دوستموک کافره جن زده کرده بود چون میخواستش زنش نشد وفقط برا این بود ک نذاره اونم ازدواج کنه حالا  دوستمم نامزد داشت میگف هر وقت نامزدم میومدومیرفت از وسط سرم داخل بدنم منم دیونه میشدم ونمیفهمیدم چیکارمیکنم 

ولی وقتی نامزدش نبود خیلی مواظبش بوده مثلا میگف میخواستم ازخیابون ردشم میگف مواظب باش یافلان چیز بهت ضرر داره 

اخرش بزور در اوردنش