2777
2789
عنوان

بیاین بچه ها ی چی اعصابمو خورد کرده

189 بازدید | 17 پست

من 9 هفتمه ویار شدید دارم جوری ک هیچ غذایی نمیخورم هیچی نمیخورم با مادر شوهر پدر شوهرم زندگی میکنیم بعد هی میان جلو شوهذم میگن خودتو نزن ب مریضی حالت خوبه یا پاشو خونه تکونی کن غذا درس کن بخدا اعصاب برام نزاشتن چیکارشون کنم

💓❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا صبرت بده 

فقط دق دلیتو سر شوهرت در نیار اگه اون درکت میکنه

ان شاالله بتونید ازشون جدا شید

میگم  احیانا خشتکاتون معلومه،زشت نیس عایا؟😶           ساق پاهاتون چطو؟اونم موردی نداره؟!! یکم خزه انگار! نظر شما چیه😞

چقدر درکشونو فهمشون پایینه،آدم بترشه شوهر نکنه بهتر از اینه با خانواده شوهر زندگی بکنه

برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕
خدا صبرت بده  فقط دق دلیتو سر شوهرت در نیار اگه اون درکت میکنه ان شاالله بتونید ازشون جدا شید

اونم ک سنش زیاد نیستش 26سالشه بچه اولمونه هی اینا اینجوری میگن میگه راس میگن خودتو ب مریضی نزن ولی من اصلا غذا نمیخورم جون کار کردن ندارم 

💓❤️
اخه میرن تو مخم انقد میگن خب مگ ادم اخه از مریضی خوشش میاذ

منم ۱۸ هفتمه خیلی بد ویارم همه میگن پاشو چیه ما هم مریض بودیم ولی من کار خودمو میکنم...چ بسا ببینم یکی حیلی رو مخه اصلا حرص نمیخورم بیشتر اخ و اوخ میکنم تا بیشتر برم رو مخش😍😎مادر خبیث