2777
2789
عنوان

حاملگی

231 بازدید | 14 پست

دوستان احتمال داره بدون اینکه متوجه بشیم حامله ایم بچه سقط بشه ؟ من بعد ۵ روز عقب انداختن معذرت میخام خونریزی شدید داشتم و یه سری علائم که مشکوک شدم به این قضیه . یک هفته بعد رفتم دکتر گفت احتمالا بچه سقط شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان عزیز... در بارداری شیمیایی نباید اصطلاح سقط کردم رو به کار ببرید. چون در واقع چیزی نبوده که بخواد سقط بشه. یعنی نه تنها جنین بلکه حتی رویانی هم در کار نبوده و در واقع یک نطفه "جذب" شده... تخمک و اسپرم با هم ملاقات میکنن... ترکیب میشن .. هورمون بتا شروع به ترشح میکنه .. نطفه حرکت میکنه به سمت رحم اما در مرحله ی لانه گزینی به دلایل مختلف که میتونه ضعف خود نطفه یا بیشتر ضعف رحم از نظر سردی یا گرمی بیش از حد یا ضخامت نامناسب یا هزار دلیل کوچک و بی اهمیت دیگه شکست میخوره و جذب میشه .. بتا میاد پایین و ریزش دیواره های رح اغاز و فرد یک پریودی حجیم تر رو تجربه میکنه نه یک سقط رو.... اما علت اینکه چرا اینقد بارداری شیمیایی زیاد شده رو از دکی پرسیدم.. گفت شکی نیست که سبک زندگی موثر است اما زن های قدیم هم به کرات این اتفاق براشون میوفتاده و شاید تمام مادران ما هم اون رو تجربه کردن منتها به علت عدم دسترسی بعه بی بی و ازمایشگاه از بارداری شیمیایی خودشون بی اطلاع بودن و اون رو تاخیر در پریودی حساب میکردن... دونستن این مطلب کمک زیادی میکنه به خانومهای عزیز که بعد از یک بارداری شیمیایی الکی و فقط برای یک پریودی گریه نکنن و احساس از دست دادن یک جنین خیالی رو در سر نپرورونن و خودشون رو عذاب ندن.

وزن اولیه:۹۴😢‌هدف :۶۵🏅 وزن الان:۸۱😢 👈۷۹/۹۰۰🔓    همه چیزو سپردم به خدا... 
یعنی اینقدر زود سقط میشه جنین؟من ۲تا سقط داشتم ولی هردو تا ۵ هفته رشد میکردم اما تو۸هفته میوفتادن

عزیزم شما علت سقطات چیبود

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

عزیزم شما علت سقطات چیبود

من بارداریم پوچ بود با شما فرق میکرد.یعنی‌کیسه تشکیل میشه اما جنینی تشکیل نمیشه و رشد نمیکنه و سقط میشه من هردوبار ۸ هفته میرفتم واسه شنیدن صدای قلب اما میگفتن تا ۵هفته بیشتررشد نکرده بعدش خونریزی میکردم وسقط

من بارداریم پوچ بود با شما فرق میکرد.یعنی‌کیسه تشکیل میشه اما جنینی تشکیل نمیشه و رشد نمیکنه و سقط م ...

عزیزم انشالله دیگ تکرار نمیشه ایندفعه صحیح و سالم بغلش کنی

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

دوستان عزیز... در بارداری شیمیایی نباید اصطلاح سقط کردم رو به کار ببرید. چون در واقع چیزی نبوده که ب ...

وای اره فکر کنم همینطوری بوده . دکتر گفت خیلیا اینطوری میشن این به این معنی نیست که حتما مشکل جدی داشتم . ولی خیلی دعوام کرد که اون درد شدید رو تحمل کردی بیمارستان نرفتی. ممنون از کمکت دوست خوبم

وای اره فکر کنم همینطوری بوده . دکتر گفت خیلیا اینطوری میشن این به این معنی نیست که حتما مشکل جدی دا ...

اره راس گفته 👌👌👌فدایت عزیزم