2777
2789
عنوان

قبل پریودییی ..کمکککک

116 بازدید | 12 پست

سلاممممم 

لطفا کسی اگه تجربه ای مثل من داره بیاد بگه چیکار کنیم. 

قبل پریودد شدننممم خیلیییی اذیت میشممم 

کاملا بدنم ورم میکنه مخصوصاااا ناحیه شکم وحشتناککک باد میکنه چاقی کاذب میارم حتی نمیتونم نفس بکشم

نمیدونم به کجا مراجعه کنم 

طب سنتی خوب پیدا کنم برم عایا 

یا دکتر زنان عایا 

یا عطاری عایا  

🌞 و من کرج زندگی میکنم . 

لطفا تجربیات بیایین بگین راه حلی باشه ولسه خیلیااااا 

بنظرم طبع بدنت سرده بخاطر اون طب سنتی بری بهتره

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

برو دکتر زنان دارو هست واسه سندرم پیش از قاعدگی که بهت بده

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم كرجم دنبال دكتر طب سنتي ميگردم يه نفر غلامرضا رجبي رو معرفي كرد ولي خودم هنوز نرفتم. من مشكلم پلي كيستيكه

آهاي تويي كه داري اينو ميخوني، از خدا ميخوام يه اتفاق فوق العاده خوب برات بيفته...
واقعا همچین قرصی هستتتتتت !!!!  ای وللللل🥳

آره هست🤠

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
منم كرجم دنبال دكتر طب سنتي ميگردم يه نفر غلامرضا رجبي رو معرفي كرد ولي خودم هنوز نرفتم. من مشكلم پل ...

میگن یاسر معصومی و زرنگار هم خوبن 

امااا نظرات منفی هم نوشته بودن براشون . 

نشنیدم غلامررضا رجبی کارشون خوبه ؟؟ طب سوزنی هم انجام میدن؟؟ 

میگن یاسر معصومی و زرنگار هم خوبن  امااا نظرات منفی هم نوشته بودن براشون .  نشنیدم غلامر ...

نميدونم عزيزم يه نفر تو همين ني ني سايت معرفيش كرد

آهاي تويي كه داري اينو ميخوني، از خدا ميخوام يه اتفاق فوق العاده خوب برات بيفته...

عزیزم طبیعیه خب. همه قبل پریود همین حالتو دارن. منم دقیقا اینطوری ام. دو سه روز قبل پریود شدنم وقتی میرم رو ترازو وزنم 55 در حالت عادی 53 ام. شکمم انگار 6 ماهه حامله ام از بزرگی. سینه هام هم وحشتناک درد میکنه که نمیتونم سوتین بپوشم. 

عزیزم طبیعیه خب. همه قبل پریود همین حالتو دارن. منم دقیقا اینطوری ام. دو سه روز قبل پریود شدنم وقتی ...

عزیزم منم فکر میکردم این شکلیه 

اما وقتی خواهرام میبینم 

لاغررررر 

اصلا اینا شکممم ندارن حتیییی قبل پریودددد 

غذاشون هم حتییی از من بیشتره ماشالله 

اما نمیدونم والا خدا بمن داده 🤪😅 

عدالتش شکر 😛😝