2777
2789

بچها من او اولش بودم ولی فقط صفحه اولو خوندم ی پست گذاشتم داشتم لایک میشدمو ریپلی، داشتم جواب کامنتارومیدادم نرسیدم پستای استارتروبخونم میشه هرکی تا اخرخوندش خلاصشوبگه؟

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعصابم بهم ریخت از این حجم.از حماقت

شما اگه کامل خوندینش میشه خلاصشوبگید؟

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

شما اگه کامل خوندینش میشه خلاصشوبگید؟

دوستم با کسی دراتباط بود داشت جدا میشد من به شوهرش گفتم الان دارن باهم زندگی میکنن خوش و خرم ولی فهمیده من به شوهرش گفتم باهام حرف نمیزنه همین

خواهش میکنم برای خونه دار شدنمون صلوات بفرستین لایک کنید منم برای حاجتتون دعا میکنم

دوستم با کسی دراتباط بود داشت جدا میشد من به شوهرش گفتم الان دارن باهم زندگی میکنن خوش و خرم ولی فهم ...

اها

حماقت من؟

شما هم سادگی کردی و راه درستو نرفتی ،درسته الان باز هم با هم هستن ولی ممکنه دلش با زنش صاف نشه هیچ وقت ...حالا دیگه گذشت...واسه چی شما که از دوستت بخاطر کارش خوشت نمیاد...ولش کن بذار زندگیشو بکنه ...حالا می خوای باهاش ارتباط بگیری دوباره...من ببینم کسی خیانت می کنه فقط فاصله می گیرم ازش

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
شما هم سادگی کردی و راه درستو نرفتی ،درسته الان باز هم با هم هستن ولی ممکنه دلش با زنش صاف نشه هیچ و ...

بجزاینکه دلش باهاش صاف نمیشه تا اخرعمربهش شک داره

شما هم سادگی کردی و راه درستو نرفتی ،درسته الان باز هم با هم هستن ولی ممکنه دلش با زنش صاف نشه هیچ و ...

اره بعدش هم مامانم گفت نباید میگفتی گفتم دلم سوخت برای بچه هاش... ولی چقدر جو اینجا بده واقعا ترسیدم... 

خواهش میکنم برای خونه دار شدنمون صلوات بفرستین لایک کنید منم برای حاجتتون دعا میکنم

دوستم با کسی دراتباط بود داشت جدا میشد من به شوهرش گفتم الان دارن باهم زندگی میکنن خوش و خرم ولی فهم ...

ایشالا که ظاهری نباشه و دلگرم بشن و با هم بسازن و زندگی کنن ...شما هم دیگه فکرشو.نکن...قراموشش کن ...اینجور افراد رو باید رها کرد 

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
اره بعدش هم مامانم گفت نباید میگفتی گفتم دلم سوخت برای بچه هاش... ولی چقدر جو اینجا بده واقعا ترسیدم ...

😁 تازه واردی ...عادت می کنی