2777
2789

سلام 

من قرص اورژانسی خوردم یه ۱۵ روز پیش. سردرد و سرگیجه و ترشح بالا هم داشتم این مدت. امروز موعد پریودمه که نشده بودم. یه دونه بی بی چک تو خونه داشتیم نمی دونم چی خورد تو سرم که همین الان تستش کردم. اولش هیچ خطی نیومد منم گذاشتمش سطل آشغال ولی یه بیست دقیقه اینا گذشته بود نمی دونم دقیقش چقدر بود. دیدم هاله انداخته. 

ممکنه عوارض قرص اورژانسی بوده باشه؟ شنیدم بعد از چند دقیقه نامعتبر میشه. کسی تجربه ای داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیبی چک بعد از15 دقیقه نتیجه هرچی لاشه، رو تثبیت نیکنه. و در همون حالت میمونه

زود نندازش. یه رب صب کن نتیجه هرچی بود همونه. 

بس حلقه زدم بر درو حرفی نشنیدم__من هیچ کَسم؟؟ یاکه دراین خانه کسی نیس؟🥺
بیبی چک بعد از15 دقیقه نتیجه هرچی لاشه، رو تثبیت نیکنه. و در همون حالت میمونه زود نندازش. یه رب صب ...

ببخشید فقط رو ادرار اول صبح درسته؟ من سه چهار ساعت بود دستشویی نرفته بودم که قبلی رو گرفتم. الان یه دونه دیگه پیدا کردم بی بی چک. اگه بخوام درست باشه باید اول صبح باشه؟ ببخشید احساس کردم اطلاعاتتون زیاده که سوال کردم. یا ممکنه که الکی منفی شه. خیلی سختمه برم بخرم نمی خوام حرومش کنم بی بی چک رو.

ببخشید فقط رو ادرار اول صبح درسته؟ من سه چهار ساعت بود دستشویی نرفته بودم که قبلی رو گرفتم. الان یه ...

اول صبح باشه بهتره...چون ادرار غلیظه...تو طول رکزم اگر چند ساعت نری تا غلیظ بشه، هم اوکیه....

حالا چیشد؟ پری نشدید؟

بس حلقه زدم بر درو حرفی نشنیدم__من هیچ کَسم؟؟ یاکه دراین خانه کسی نیس؟🥺