2777
2789
منکه اصلا نشنیدم علاده بر سختیش ماکاری به روابط کشوریمون با چین نداریم باید درنظر بگیریم ک چه تعد ...

من شنیدم وما روابط خوبی داریم با چین اگر تحقیق کنی اقتصاد دنیا دست چینه وجمعیت زیادی هم داره 

ار کلا اونور بود قبلا ولی خب ازدواج کردع بود اینجا مجبور شد بیخیال ش و از راه دور کار کنع

منظورت اینه چین بزرگ شده؟؟الان راضیه؟؟

میشه بیشتر راهنماییم کنی اگر اطلاعت داری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم وما روابط خوبی داریم با چین اگر تحقیق کنی اقتصاد دنیا دست چینه وجمعیت زیادی هم داره 

😐😐😐😐😐عزیزم منم گفتم کاری به روابط نداریم به جمعیت چین هم کاری نداریم

کسی چینی یاد میگیره ک بخواد بره اونور

میگم تعداده همچین ادمایی از نظر من کمه

باز انگیلیسی همه جا کاربرد داره

جدیدا ترکی یکم ملت خوششون میاد

ولی چینو گمون نکنم طرفدار داشته باشه ک بخواد ازش درامد دراد

خدابزرگه😄
منظورت اینه چین بزرگ شده؟؟الان راضیه؟؟ میشه بیشتر راهنماییم کنی اگر اطلاعت داری

ن اینجا زندگی میکنن اما قبلا بخاطر کارش مجبور شدع بره چین 

چند سال اونور بود

والا من چیز خاصی نمیدونم ازش 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh