سلام خانما، ببخشید یه سوال داشتم پسرم 14 سالشه خیلی تو تخیلات، همش تو اتاقش راه میره با خودش خیالپردازی میکنه، به نظرتون طبیعیه یا با روانشناس حرف بزنم
باهاش حرف زدم، چن ساله اینجوریه،عاشق حیووناس، مثلا خیالپردازی میکنه که الان در تراسو باز کنه یه طوطی ...
نزار تنهاباشه بیرون برین با پدرش راحترباشه.خیالپردازی ازدنیا واقعی دورش میکنه بی هدف میشه چون همه چیو تو خیالش راحت بدست میاره.این تنهاحرف زدن عادت میشه طوری که خیابون هم بره دائم باخودش حرف میزنه ببخشید دیگران فکرمیکنن دیونست.من که واقعا ازخانم همسایمون میترسم دایم با خودش حرف میزنه
منم خیلی با خودم حرف میزدم تو نو جوانی . تو حیاط راه میرفتم با خودم حرف میزدم خیلی هم حال میداد واقعا برام نیاز بود ولی خب اون دوره تموم شد و گذشت هیچ اتفاقی هم برام نیفتاد درسمم خیلی خوب و عالی بود ولی فکر کنم ادمای درونگرا اینجوری هستن . به نظرم حساس نشه چیز مهمی نیست
تو جمع اینجوری نیست، ولی همینکه میگین از هدفاش دورش میکنه، منم از همین میترسم
عزیزم من اینده رو گفتم اگر عادت شه به اینکارش ادامه میده دست خودش نیست .محیط رو براش دوستانه کن با کسی مقایسش نکن زیاد تخیلات وبلندپروازی تو خونه نکنید ازمشکلات اقتصادی نگید وارد واقعیتش کن.اگر طوطی میخواد خوب طوطی بخر تا بااون حرف بزن از تخیل دورش کن
تا حدودی طبیعیه ولی حتما با روانشناس صحبت کن نزار زندگیشو تو خیالش بسازه
آره همین نگرانم میکنه، کافیه در مورد یه چیزی تو خونه صحبت بشه، مثلا بگیم خونرو عوض کنیم، دیگه این میره تو اتاقش درو میبنده شروع میکنه راه رفتن و خیالپردازی، که اتاقم اینجوری باشه، حیاط داشته باشیم که سگ بخرم و کلی فکرای اینجوری
تا قبل دانشگاه . بعد انقد درگیر درس و ازدواج شدم یادم رفت . ولی همه فهمیده بودن من با خودم حرف میزنم . ی خانمی گفت ادم بی هدف میشه اتفاقا من واسه همه کارام برنامه ریزی داشتم به همه هدف هام رسیدم . ولی سعی کن زیاد تنها نباشه الان بخاطر کرونا نمیشه ولی بره مدرسه سرش گرم میشه
تا قبل دانشگاه . بعد انقد درگیر درس و ازدواج شدم یادم رفت . ولی همه فهمیده بودن من با خودم حرف میزنم ...
مرسی عزیزم، در جواب دوستمون گفتم منم خیالپردازی میکنم گاهی در مورد کارایی که میخوام انجام بدم یا برنامه ریزی واسه کارام با خودم حرف میزنم، ولی واسه پسرم نگرانم، مادرم دیگه❤️❤️