پسر من هم رفلاکس پنهان داره هم به پروتئین گاوی حساسیت داره نه سینه خودمو میخوره نه شیرخشک میخوره کارش فقط شده گریه منم دیگه تاب توانشو ندارم واقعا عصبیم خودشم داره اذیت میشه.بردم دکتر امپرازول داده ولی خوب نشده...اوناییکه مث من بودن دکتر بهشون چی گفته و چی تجویز کرده؟ شیر خشکی رو میشناسین ک هم برا رفلاکس باشه و هم برا حساسیت گاوی و لبنیات ک استفاده کرده باشین و خوب باشه؟؟؟
خدایا ممنون ک منو لایق مادرشدن دونستی.هرچقدرم شکرت کنم بازم کمه..خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت میسپارم عاقبت بخیرش کن.آمین ......آهای توای ک داری امضام رو میخونی اره باتوام میشه یه صلوات بفرستی برا چشمای منتظر کساییکه منتظر یه نی نی ان. الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.
دخترمن نوزاد ک بود بردمش چکاب پیش این دکتر..هیچ ازمایشی هم نداده بود ..ولی شیربالا میاورد.بهم گقت حس ...
بچه من ۵ ماهشه تازه رفته تو پنج..از دوماهگی اینطوره..من دکتر های متخصص زیاد بردم هییییییچ کدوم تشخیص رفلاکس پنهان رو نداشتن یکیش گف بازیگوشه یکیش گف خوب میشه..هیجی ب منم نمیگفتن فقط داروی کولیک میدادن..خودم کلی تحقیق کردم فهمیدم رفلاکس پنهان داره تمام علایم رو داشت. سری اخر رفتم پیش یه دکتر اونم گف رفلاکس پنهانه و جساسیت ب لبنیات گاوی داره..فقط یدونه شربت داد برا کولیک و یدونه قرص امپرازول..ولی هییئچ فرقی نکرده..زجه میزنه از گشنگی ولی نمیخوره هیچی نه شیشه نه سینه..گاهی اوقات فقط شیشه میخوره مگه چی بشه اونم..ولی چون حساست به پروتعین گاوی داره میخام یه شیر خشک بدم بهش ک مخصوص باشه.ک تو بیداری اینو بدم بهش بخوره ک بخابه توخابم شیرخودمو بدم اخه توخاب فقط سینمو میگیره..مشکل شمام همینا بود بچتون سینتون رو میگرفت؟
خدایا ممنون ک منو لایق مادرشدن دونستی.هرچقدرم شکرت کنم بازم کمه..خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت میسپارم عاقبت بخیرش کن.آمین ......آهای توای ک داری امضام رو میخونی اره باتوام میشه یه صلوات بفرستی برا چشمای منتظر کساییکه منتظر یه نی نی ان. الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.
درمورد امضاتم بگم ک اصرارنکن به شیرخودت..چون اگه شیرخودتوبخوره خیلی اذیت میشی باید فقط نون واب خالی ...
گف فقط برنج با ماکارانی و مرغ بخور همین...نه منم دنبال اینم ک یه شیر خشگ خوب بهش بدم ولی نمیدونم کدومش خوبه و حساست نمیاره..شما چی میدادین ب بچتون؟
دکتره گف هیچ شیرخشکی نده چون پایه ی تمام شیرخشکا شیر گاوه..واقعا موندم توش..
این دکتره بهت رژیم میده چیابخوری چیا نخوری.شیرخشک مخصوش میدع.و اینکه داروهاشم مث این نیست ک میگی..به ...
ممنون عزیزم الان برنامشو نصب میکنم
دکتره گف هیچ شیرخشکی نده چون پایه ی تمام شیرخشکا شیر گاوه..واقعا موندم توش..
دختر منم حساسیت به پروتئین گاوی داشت که البته خیلی شدید نبود. درسته که خودش شیشه رو قبول نکرد اما دکتر براش شیر کمکی اچ آ حالا هر مارکی که در دسترس هست رو تجویز کرد. اولاً همه شیرخشکها بر پایه شیر گاو نیستن دوماً اگر باشن هم بر اساس شدت حساسیت پروتئینشون هیدرولیز شده هست. این همه شیرخشک بر پایه سویا وجود داره یا شیرخشک بز. یا این شیر خشکهای هایپو آلرژیک! عجب حرفی زدن این دکتر!
آنتنهایی که هست صداها را از ریشههای درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.