2777
2789
عنوان

احساس بدی دارم

122 بازدید | 12 پست

مریض نیستم, حالم خوبه. اما حس میکنم مرگم نزدیکه. یه خواب دیدم و چون خواب های من معمولا تعبیرهای دقیقی دارند, فکر میکنم باید برای مرگ آماده بشم. 

یه وبلاگ دارم که توش برای پسرهام کلی درد و دل کردم و حرف زدم. آدرسش رو دادم به دوست مجازیم و شماره  رو هم دادم و گفتم اگه یکسال گذشت و به روز نکردم, با خواهرم تماس بگیره و اگر متوجه شد مرده ام, اون آدرس وبلاگ رو بده بهش تا بره و برای پسرها نگه داره و وقتی بزرگ شدن بده بهشون. 

یه قبر هم باید بخرم. و چیزهایی که لازم میشه برای دفن

رمز کارت ها رو دادم تا به پول ها دسترسی داشته باشن. 

واسه مردن آماده شدن خیلی سخته. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

@aidaa98  خوب ترکید اسکل کردن ترکیدنم داره

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

بسم الله😐خجالت بکش پاشودروکعت نمازشکر واس همین لحظه ک نفس میکشی بخون افکارمنفی دورکن منم ی چندباری خاب مردن خودمو دیدم ولی فهمیدم هرچی پربال بدم بدترمیشم 

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
@aidaa98    خوب ترکید اسکل کردن ترکیدنم داره

ها😐

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
ها😐

ایشون تاپیک درموردپرده بکارت زده ک میخادعکسشو بفرسه ایاتوسط خودارضای های پی درپی ک انجام داده ایا ازدستش داده یانه😳😳😳😳😳😳😳😳😳😁😁😁😁😁😁😅😁😁😁😂😂😂😂

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

ایشون تاپیک درموردپرده بکارت زده ک میخادعکسشو بفرسه ایاتوسط خودارضای های پی درپی ک انجام داده ایا از ...

اول قبل اینکه ابرو کسیو ببری . دقت کن ببین گفتم واس یکی از دوستان هس ن من . بعدم قرار نبود اینجا عکسشو بفرسه عکس هم عکس از جزییات نبوده ک شما جوزده شدین .همون عکس اینجا هم نمیخواسته بفرسه ....

کاش خدا یه نگاه هم ب زندگی من بکنه  کاش منم خوشبخت بشم ای کاش دعا کنید برام 😔